vysokorychlostní vzorkovací obvod!

A

aic_zh

Guest
Ahoj kluci,

Jsem student v švýcarského federálního institutu technologie v Curychu.Jsem velmi grad tojoinin tomto fóru s vámi všemi.
V tomto semestru jsem semestru práce: design vysokorychlostní vzorek a držet (SH) obvod.Používám T 0.13um CMOS technologie ...
Pro OTA, který je používán v obvodu SH, jsem otestoval všechny topologie telesopic cascode, složený cascode, ....a pro nejvhodnější topologie OTA, volím složil cascode s Gain Posilování a dvě fáze operační zesilovač.Mezi ty 2 topologie, je to pro mě opravdu těžké se rozhodnout jeden.
Dodávané napětí je velmi nízký (1,2 V), rozptyl by energie byla co nejmenší, vzorkovací frekvence je 300 MSample / s, zatížení kapacita 2,5 pF ....
Můžete mi poradit pro správnou volbou?
Díky moc ...
Cherio

Chtěl bych si vybrat získat podporu ČT, protože to je více stabilní než dvě fáze, nebo můžeme říci, je to jednodušší, aby bylo stabilní

Chtěl bych využít složil cascode s Gain Posilování, protože dvě fáze není vždy stabilní

Je to velmi náročný úkol.
1.2V je velmi nízká a vzorkovací frekvence je příliš vysoká.tak se budu raději na dvě etapy.

Mám nápad, jak rád, jak renwl ..dnes jsem si simulovaný v Cadence.Dvě etapy je obtížné, aby byl stabilní, ale s trikem (únik kompenzace), můžete to udělat lépe.
Tyto dvě fáze s první etapou je cascode, dám vysoké DC zisk a druhý stupeň je společný zdroj.Výstup swing je velmi dobrá (800mV) ...pro složené cascode s Získejte-posílení máte 500mV výstupem swing.

Také děkuji vám děkuji za váš komentář.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back