Vytváření vzájemné Cívka v LTSpice a Eagle?

E

essedra

Guest
Ahoj lidičky. Jsem nováček LTSpice & Eagle uživatele. Potřebuji vytvořit vzájemnou indukčnost pomocí LTSpice a Eagle. Obvod Mám v úmyslu navrhnout, je zde:
Tina.jpg
, které jsem vytvořil za použití TINA 7 od TI. Snažil jsem se navrhnout stejný okruh v Eagle a LTSpice, ale nemohl jsem vytvořit vzájemné induktor:
Eagle.jpg
(Eagle)
LTSpice.jpg
(LTSpice) Může mi někdo průvodce mě, jak vytvořit tuto vzájemnou indukčnost v LTSpice & Eagle? Vzájemného induktoru hodnoty jsou následující: L2 = L1 = 10mH 2.5mH N1 N2 = 5 = 10 k = 0,8 Děkuji předem!

Vzájemná indukčnost je definována tím, že umístí prohlášení K ve schématu, naleznete v nápovědě LTSpice soubor pro podrobnosti. Nevím, co máte na mysli s vytvořením spojené induktory v Eagle, editor schémat nemá žádné znalosti o vlastnostech složky. Pokud jde o používáte Eagle jako přední konec pro simulátor, podívejte se do manuálu simulátor. Váš obvod je k ničemu, jak je znázorněno.

Neřekl jsem, že spolu induktor, řekl jsem vzájemná indukčnost. Problém je, já nevím, jak vytvořit tento "K" prohlášení v LTSpice. Viděl jsem několik videí na Youtube na simulaci LTSpice ale nebyli ani užitečné. Jedná se o LED řidič obvodu, a to skutečně funguje. Možná jsem navrhl to s chybami, protože jsem nový druh do těchto programů. Mohu poslat obvod, který jsem si nakreslil na papír.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 10:40 --------- - Předchozí příspěvek byl v 10:36 ----------</span></span>
vzájemnou indukčnost symbolizuje feritové toroidní jádro.

Spojený induktor je tam, kde je vzájemná indukčnost mezi dvěma induktory. Nechci používat LTSpice ale přidáte Spice směrnic z menu - "Přidat | Spice směrnice", nebo stiskněte písmeno S. Pak přidejte vzájemného spojení, které chcete např. k1 l1 l2 0,8 s balíčkem rozložení PCB je nutné vytvořit komponentu se správnou stopu a symbol, který vypadá jako to, co chcete, aby to vypadalo podobně. Rozložení PCB balíček neví nic o tom, co to opravdu je. Podívejte se do jedné z induktoru knihovny Eagle na příklady toho, jak se to dělá, např. cívky-neosid.lbr nebo inductors.lbr Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">--------- - Odeslat zní v 08:51 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:50 ----------</span></span>
Mimochodem, vám chybí křižovatky Eagle na schematické, kde dráty připojit - nebudou zobrazovat jako připojen, když jdete na rozložení PCB. Spustit kontrolu chyb ze schématu, a to vám řekne o všech problémech, jako je to. Keith.

Neřekl jsem, že spolu induktor, řekl jsem vzájemná indukčnost.
Ano, já vím. Dávám přednost správný termín, protože vzájemná indukčnost je vlastně majetkem spojené induktory .
Problém je, já nevím, jak vytvořit tento "K" prohlášení v LTSpice. Viděl jsem několik videí na Youtube na simulaci LTSpice ale nebyli ani užitečné.
já nevím, jak poučné tyto Youtube videa jsou. Navrhl jsem pomoci LTSpice, který obsahuje přesný návod, jak pomocí příkazu K. Syntaxe K je společný rys SPICE, tak najdete více informací v obecné literatury SPICE, i když si myslím, že pomoc LTSpice je docela užitečné.
Nechci používat LTSpice ale přidáte Spice směrnic z menu - "Přidat | Spice směrnice", nebo stiskněte písmeno S. Pak přidejte vzájemného spojení, které chcete např. k1 l1 l2 0,8
Přesně tak.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back