vyzařovací diagram v HFSS

O

owaisdar

Guest
Ahoj, im čelí problém dostat vyzařovací diagram v HFSS 11, někdo prosím, řekněte mi něco o možnosti, že musím nastavit v okně stopy získat novou zprávu záření pattern.i dostávám zpáteční ztráty plot.hope pro brzy odpověď. *** u. žehnej

Myslím, že jsem našel řešení myself.after analýzy, jděte na HFSS> Výsledky> FAR FIELD> vyzařovací diagram.

Ahoj, Může mi někdo pomoct ..... pls odpovědět na otázky, jsem nový uživatel HFSS pomocí V10! 1. Jaké řešení typu I by měl vybrat tak, aby simuloval mikropáskové antény? 2. Jaké hodnoty z theta a Phi bych měl v nastavení záření získat dobré výsledky? 3. Jak zjistit aktuální distribuci? Díky

Dobrý den, 1. Použití řízený model s vlnovodu portu 2. Myslím, že stanard hodnoty jsou v pořádku 3. Můžete zobrazit J-pole za pole překrývání "

ahoj. 1 - pro lepší využití mikropáskové paušální Port 2 - pro Phi a theta krok 5 je dobré pro 3-proud flanello řekl

Proč se soustředěnými parametry pomocí portu lepší? Máte-li mikropáskové antény s přívodním vedením mikropáskového vlnovodu přístavu by bylo ideální? Koncentrovaný port je dobré, pokud máte zdroj bod v náplasti, například s koaxiálním kabelem.

ahoj no to je nepsal pro patch použití antény lepší u vln port pro koaxiální pro více informací vzorků konstrukčních použití anténních sestav

Díky za vaše odpovědi :) jako například uvedené v Příručce HFSS, byly použity pro waveport mikropáskové antény s koaxiálním sondy krmiva, jsem také dělal, že! ještě jedna otázka ... Jak vidím, E-letadlo a H-letadlo v HFSS? čeká slyším od vás ... :)

ahoj jít výsledek / daleko pole / vyzařovací diagram / zisk / získat Phi a získat theta

Ahoj, tak jak vidím zisk v obdélníkovém pozemku v rozsahu frekvencí, chci vidět maximální zisk ... Mohl by mi někdo pomoct, pls ... :) Bless u

ahoj nejprve byste měli definovat své antény záření směr a pak u změnit tažení na frekvenci a určit theta a Phi simulované vaše anténa

Vytvořte obdélníkový pozemek s daleko polí. Pro vyčištění vybrat všechny frekvence a jeden theta a Phi úhel. Který z nich nevadí, protože chcete, aby se maximální zisk. V y hodnoty parametrů a vyberte antény pak maximální zisk.

Ahoj, hledám dvou různých pozemků pro své pravoúhlé anténa na HFSS. 1) E-letadlo 2) H-rovině jsem byl schopen získat výsledky, jako je zisk, směrovost, S11, atd. .. ale nebyli schopni získat správné E & H záření spiknutí. Díky :) Khaled

Ahoj, hledám dvou různých pozemků pro své pravoúhlé anténa na HFSS. 1) E-letadlo 2) H-rovině jsem byl schopen získat výsledky, jako je zisk, směrovost, S11, atd. .. ale nebyli schopni získat správné E & H záření spiknutí. Díky :) Khaled
jít výsledek / FAR pole / vyzařovací diagram / zisk / získat Phi a získat theta

Theta jako primární zatáčky a všechny hodnoty, phi = 0/90. Viz vzor na jedné frekvenci pouze. Nejlepší štěstí :)

Ahoj, jsem za své kroky, se Vypadají jako dobré výsledky? Ocenit svůj názor. Díky :) Khaled

Rovné linie ukazují, že nemáte dostatek bodů nakreslit schéma udusit. Kolik bodů Theta máte? Zkontrolujte nastavení v rámci Radiační-> Sphere Infinte, možná budete muset zvýšit počet bodů.

Záření-> Infinte Sphere >> změnit theta nastavení od -180 do 180 nebo 0 až 360 stupňů.

A zkontrolujte nastavení krok. Myslím, že 10 stupňů je standardní hodnota, ale možná budete potřebovat větší velikost kroku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back