vzorek program-USART (potřebují pomoc)

A

asham

Guest
Dobrý den!

the errors...there's an error especially in the 'for' statement....thanks....

Jsem pracující na program pod ... to je má předat čísla z hardware do PC HyperTerminal ... ale ono doesnt práce kvůli syntaktické chyby ... i hav velmi špatná c jazykové znalosti ... to by velmi užitečné, kdyby někdo mi mohl pomoci, aby
odstranil chyby ... tam je chyba především v 'pro' výpis .... díky ....

# Include <P18f452.h>
unsigned int i;void main (void) (TRISC = 0b10111111; / / RC7 (RX) jako vstup & RC6 (TX) jako výstupSPBRG = 12; / / přenosová rychlost = 19200TXSTA = 0b00100100; / / asynchronní režim, 8-bit data/ / Vysílání umožní, vysoká přenosová rychlost zvolit bitRCSTA = 0b10010000; / / sériový port umožňuje ,8-bit data/ / Trvalý příjempro (i = 30h; <39h i, i ) (/ / Vysílání bytewhile (! TXSTAbits.TRMT) / / je přenášet posun registr prázdnýTXREG = int ; / / Napište data byte na USART)
while (1);)

Ahoj

"XREG = int ; / / Napište data byte na USART"

int je datový typ
jste hade prohlásit svůj varable založené na tomto typu dat na začátku programu

jako jeho

int data [9] = (00,01,02 ,...... 08) / / dáte data musíte transmitte v listenů

a poté ve vašem forr smyčce
TXREG = data / / Napište data byte na USART

Salam
Hossam Alzomor

'unsigned int i '
... i tried removing this line and compiled the program but then the error moves to the next line.
.. 'void(main)void'
please help....Děkuji vám ... Udělal jsem změny, které jste mi ale syntaktické chyby stále existují ... chyba ukazuje na řádek
'unsigned int i'
... Snažil jsem se odstranit tuto linii a sestavil program, ale pak se chyba pohybuje na další řádek.
.. 'void (hlavní) neplatné'
Prosím, pomozte ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back