Walkie Talkie Transceiver Design Reference?

P

paulux

Guest
Dobrý den, hledám pro transceiver Walkie Talkie integrovaných obvodů, ale nemohl ho najít. Má někdo prosím, pomozte, aby některé referenční materiály? Někdo mi řekl, že princip Walkie Talkie je od super-regenerační principu. Několik příspěvků od JSSC diskutovat témata, ale jejich výstup je krátkého doletu digitálních dat, ale ne analogového zvukového signálu (jak požaduje Walkie Talkie). Proto nejsou vhodné. Můj cíl je spec 27MHz/49MHz, 3V napájecí napětí a přenos = 50 metrů. Je nějaká indepth papíry / reference o tomto tématu? Díky předem za vaše cenné pomoc a laskavost.

Myslím, že vaše řešení by bylo reverzní inženýrství. Obvykle v této nízké frekvenci (rádiem řízené hračky) transciever má jen málo tranzistorů. Všechny závažné schémata Talkie Walkie začal od 433 MHz nebo tak, a jsou vyráběny s digitálním transcievers uvnitř. Ale to není obecné pravidlo ... pozdravy,

ahoj: Jste budova čipu nebo stavba rádio s off-police chipsy?

Díky moc za všechny odpovědi. Jsem jen začátečník RF obvodů. Cílovou spec. (27MHz/49MHz) je doporučeno dalších. Nemám ponětí o tom, ale mě zajímá mnohem víc vědět a nevím, jak na reverzní inženýrství. Protože většina vysílačku tranzistor typu-talkie neposkytuje podrobný návrh úvahu, to mě vede k vyhledávání publikací na najít detaily, ale žádné akademické doklady diskutovat o walkie-talkie okruhů do hloubky. By někdo prosím, laskavě přispět k zajištění odkaz do hloubky detaily okruhu Walkie Talkie (analogový nebo digitální typy)? Mohu znát rozdíl (1) princip a (2) zavedení digitální vysílačku? Bylo by jednodušší vytvořit jedno použití integrovaného obvodu? Je nějaká praktické příklady pro odkaz? Díky moc předem za všechny cenné pomoc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back