Wave letadlem nebo vlnovod přístavu v CST

A

abuantenna

Guest
Nazdar,

Četl jsem nedávno o vlnové letadlo v CST a jeho přínos pro pohon lineární nebo kruhovou polarizaci signálu.Chtěl bych vědět, kdy použít vlna rovině a kdy použít vlnovod port?Jsem o tom zcela matoucí.Mým cílem, aby věděli, co mám použít, vlnovodu a mikropáskových antén se dostat S11, pokud pole a chování lineární a kruhovou polarizaci.
Thanks in advance.

nazdar,
rovinné vlny excitace je užitečné pro simulaci sekce radiolokační odrazná plocha (RCS).Pokud váš záměr má simulovat mnohem pole vyzařovací diagram v mikropáskového anténu pak můžete použít buď discret přístavu nebo wavegide port, ale uvědomte si, že s diskrétní porty dostanete unaccurate řešení pro S11.Vlnovod s port (mám použít vždy pokud je to možné), budete mít dobré řešení pro obě farfield (s polarizací) a S11.
Pro polarizace, vyberte ludwig3 souřadnice pro lineární polarizace (vertikální nebo horizontální) a kulové pro kruhově polarizované antény.
hodně štěstí

Dobrý den pane Dch316,

Thankks hodně za odpověď.Zdá se, že máte dobré zkušenosti s SVS.
Vlastně, I'm using vlnovodu přístavy a zdá se, zatím žádný problém.Ve skutečnosti bych chtěl zkontrolovat polarizaci antény účinku tím, že jede můj antény do kruhové nebo eliptické polarizace signálu a vidět reakce.
Snažil jsem se rovinné vlny, ale výsledky jsou mnohem horší, než vlnovodu port pro jednoduché roh anténu.Myslím, že by měl být nějaký speciální nastavení pro rovinné vlny.ne?
I'm using 1 V / m a propagace ve směru z.
Dovolte mi, abych summerize to v mých slovech:
1 - Je lepší vždy použít vlnovod porty.
2 - Diskrétní porty dát nějaké chyby v S11.Je to něco, co ze své zkušenosti, nebo je psáno někde?co si o přechodu na HFSS?je to lepší pro vysoké kmitočty provedení jako záplaty 300 GHz nebo rohy?
3 - Je to v pořádku zkontrolovat polarizaci antény úkon, řídit jej s různou polarizací přístavu, nebo jen zkontrolovat daleko oblasti levé ruky a pravou rukou výsledky s jednoduchým port?
4 - Říkal jste, že: Pro polarizace, vyberte ludwig3 souřadnice pro lineární polarizace (vertikální nebo horizontální) a kulové pro kruhově polarizované antény.
Máte na mysli při definici portu?Omlouvám se za nového ve světě CST.
5 - Máte nějakou představu o významu levé a pravé polarizace polarizace v dalekém poli výsledky v CST?Jsou téměř stejné pro různé anténní struktury.Nevím, proč?Doufám, že myšlenka je nyní jasnější.

Pozdravy

abuantenna,
Pamatujte si, že vzhledem k recipocal teorém, antény zajišťujícího přesně stejným způsobem jako vysílač a přijímač.To znamená, že tebe dont potřeba vytvářet rovinné vlny buzení vidět výkon vaší přijímací antény, stačí spustit daleko oblasti simulace.
Například, pokud máte dipól podél osy x bude většinou vyzařovat ve směru X.Přesto bude také vyzařovat s nižší úrovní ve směru Y, rozdíl mezi nimi je známý jako polarizačního diskriminace (XPD).
Diskrétní přístavy by měly být používány pouze tehdy, když vlnovodem porty převýšení.V jeho pomoc, nebo v některých cvičení.Každopádně jeho pravda, protože ive zkouší to.
I havent pracoval s FHSS, ale lidi, které znám, je měnící se CST (?), Protože její rychlejší.
zvolíte ludwig3 nebo kulatý pozemek properties / os, po němž oblasti simulace v farfield pozemků.
Definice pravé a levé polarizace polarizace je standardní definice, viz například knihu Konstantina A. Balanis (nebo jinou).
A konečně, you cant zvolit polarizaci antény přístavu.Anténa sám své vlastní síly polarizaci.Například v případě dipólu, s ludwig3 souřadnice uvidíte vysokou úroveň záření v horizontální polarizaci, ale na nízké úrovni vertikální, to znamená, antény vyzařuje v lineární horizontální polarizace.Pokud chcete, vertikální polarizace dipólu pak jej otočte o 90 stupňů.
Doufám, že budou užitečné pro vás
sorry for my anglicky hehe

Dobrý den pane Dch316,

Vaše odpověď je naprosto v pořádku, ale vzrušují mě další otázky.
Úplně jsem pochopit, lineární a kruhovou polarizaci.
Co nemohu pochopit, že, jak ukazují, že v CST a co se bude vzorem pro každé polarizace, nebo když máme dvojí polarizaci.

Dovolte mi, abych se na stejný příklad jste se zmínil o dipól.Otevřete-li například v CST, je dipól ve směru z-.Pak, když jdete na pole daleko a přejít na Ludwig 3 (což je něco, co nejsem si jist, že jsem pochopil, ze pomoci CST).
Uvidíte stejnou úroveň signálu v horizontální i vertikální.Samozřejmě, v opačném směru.Ano, je to znamená, že dipól je horizontální a vertikální polarizované, znamená kruhové polarizovaného?!

Od druhé straně, dovolte mi, abych dal je organizován způsobem další otázku.
Co vidíme v Ludwig 3 horizontální a vertikální pro každý případ:
1-Vertikální polarizace lineární
2-horizontální lineární polarizace
3-Pravá ruka kruhový polarizační
4-levotočivý polarizační
5-Dual kruhový polarizační anténa

Omlouváme se za všechny tyto otázky.
Pozdravy

abuantenna napsal:

Dobrý den pane Dch316,Vaše odpověď je naprosto v pořádku, ale vzrušují mě další otázky.

Úplně jsem pochopit, lineární a kruhovou polarizaci.

Co nemohu pochopit, že, jak ukazují, že v CST a co se bude vzorem pro každé polarizace, nebo když máme dvojí polarizaci.Dovolte mi, abych se na stejný příklad jste se zmínil o dipól.
Otevřete-li například v CST, je dipól ve směru z-.
Pak, když jdete na pole daleko a přejít na Ludwig 3 (což je něco, co nejsem si jist, že jsem pochopil, ze pomoci CST).

Uvidíte stejnou úroveň signálu v horizontální i vertikální.
Samozřejmě, v opačném směru.
Ano, je to znamená, že dipól je horizontální a vertikální polarizované, znamená kruhové polarizovaného?!Od druhé straně, dovolte mi, abych dal je organizován způsobem další otázku.

Co vidíme v Ludwig 3 horizontální a vertikální pro každý případ:

1-Vertikální polarizace lineární

2-horizontální lineární polarizace

3-Pravá ruka kruhový polarizační

4-levotočivý polarizační

5-Dual kruhový polarizační anténaOmlouváme se za všechny tyto otázky.

Pozdravy

Hello Dch316,

Doufám, že mé otázky nejsou vám jakékoli únavy.
Dovolte mi říci, že v mých slovech a správně mě, jestli to je špatné:
1-Ludwig 3 smysl, když maximální radiační děje ve směru z-.
2-S 3 Ludwig jsme mohli vidět pouze lineární polarizace, a zjistit, jestli je vertikální nebo horizontální.
3-li # 1 je v pořádku, pak budeme mít dvě složky Ludwig 3.Pokud je maximální je vertikální složka, pak je vertikální polarizovaná anténa a svěrák-cersa.

Je-li výše uvedené body jsou v pořádku, nechte mě zpátky na první otázku:
Q-Jak jsem si být jisti, ze pokud výsledky v oblasti CST za jakési antény apod. (vlnité nebo duální režim), že tyto antény jsou skutečně přinést dvojí polarizace signálu (kruhové LHS a RHS)

Existuje nějaká možnost, že v CST, nebo ne?

Pozdravy

abuantenna napsal:

Hello Dch316,Doufám, že mé otázky nejsou vám jakékoli únavy.

Dovolte mi říci, že v mých slovech a správně mě, jestli to je špatné:

1-Ludwig 3 smysl, když maximální radiační děje ve směru z-.

2-S 3 Ludwig jsme mohli vidět pouze lineární polarizace, a zjistit, jestli je vertikální nebo horizontální.

3-li # 1 je v pořádku, pak budeme mít dvě složky Ludwig 3.
Pokud je maximální je vertikální složka, pak je vertikální polarizovaná anténa a svěrák-cersa.Je-li výše uvedené body jsou v pořádku, nechte mě zpátky na první otázku:

Q-Jak jsem si být jisti, ze pokud výsledky v oblasti CST za jakési antény apod. (vlnité nebo duální režim), že tyto antény jsou skutečně přinést dvojí polarizace signálu (kruhové LHS a RHS)Existuje nějaká možnost, že v CST, nebo ne?Pozdravy

Ahoj,

Stačí si jen klikněte na "mi pomohl" tlačítko poděkovat každý subjekt reagovat na váš příspěvek.

Já jsem simulace dvou dipólů.Jeden z nich bude očekávat, že tato struktura umožní dvojí polarizaci.Že to, co já mám také.Srovnatelné úrovni s vertikální i horizontální Ludwig koordinovat.

Ale
Já jsem další simulace pro kónické, vlnité a duálním režimu rohy.
Všechny z nich vyzařuje ve směru z-a symetrické v xy-rovině.
Očekávám, že dostanu srovnatelné komponenty pro vertikální a horizontální prvky.
ale
Já mám stejný výsledek ve sférických souřadnic pro levý a pravý moc vzor.Pro Ludwig 3, potenciální úroveň ve svislé a jen velmi malé ve vodorovné poloze.

To je přesně stejný výsledek dipólu v y-směru.

Tak, to je překvapení, ne?Jelikož tyto rohy by měla dvojí polarizace vertikální lineární není jen jeden.
Moje otázka v tomto případě: Dělám něco špatně v nastavení, nebo stále ještě existuje určitá nedorozumění?

Pozdravy

abuantenna napsal:

Ahoj,Stačí si jen klikněte na "mi pomohl" tlačítko poděkovat každý subjekt reagovat na váš příspěvek.Já jsem simulace dvou dipólů.
Jeden z nich bude očekávat, že tato struktura umožní dvojí polarizaci.
Že to, co já mám také.
Srovnatelné úrovni s vertikální i horizontální Ludwig koordinovat.Ale

Já jsem další simulace pro kónické, vlnité a duálním režimu rohy.

Všechny z nich vyzařuje ve směru z-a symetrické v xy-rovině.

Očekávám, že dostanu srovnatelné komponenty pro vertikální a horizontální prvky.

ale

Já mám stejný výsledek ve sférických souřadnic pro levý a pravý moc vzor.
Pro Ludwig 3, potenciální úroveň ve svislé a jen velmi malé ve vodorovné poloze.To je přesně stejný výsledek dipólu v y-směru.Tak, to je překvapení, ne?
Jelikož tyto rohy by měla dvojí polarizace vertikální lineární není jen jeden.

Moje otázka v tomto případě: Dělám něco špatně v nastavení, nebo stále ještě existuje určitá nedorozumění?Pozdravy

Ahoj,

Vlastně jsem navrhl sám tyto rohy a počítám všechny rozměry velmi opatrní.Vzal jsem si všechny body (v mé mysli) v mezní frekvence a speciální rozměry vlnité roh.

Pokusím se prostudovat všechny výsledky znovu.

Pozdravy

Ahoj všichni,

Mám problém.Jsem simulaci buněk FSS ve Studiu CST a chci vypočítat činitele odrazu v kmitočtovém pásmu rovinné vlny (TEM režim).I am using vlnovodu, ale nejsem si jist, jaký režim jsem vzrušující s vlnovodu.Někdo z vás můžete mi říct, jak se vzrušit módu TEM s vlnovodu port.

Thanks in advance,

David

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back