Wave rovině nebo vlnovodná přístavu v CST

A

abuantenna

Guest
Ahoj,

Četl jsem nedávno o vlně rovině, v CST a jeho přínos pro pohon lineární nebo kruhovou polarizaci signálu.Chtěl bych vědět, kdy použít vlny rovině a kdy používat vlnovod port?Jsem zcela matoucí o tom.Mým cílem vědět, co jsem se používat s vlnovodu a mikropáskové antény se dostat S11, pokud pole a chování lineární a kruhovou polarizací.
Díky předem.

Ahoj abuantenna,

, které budou vlnovodu port pro vás.Můžete získat lineární nebo kruhovou vlastnost vaše anténa záření vzory.

Doufám, že to pomůže.

S pozdravem,
Element7k

abuantenna napsal:

Ahoj,Četl jsem nedávno o vlně rovině, v CST a jeho přínos pro pohon lineární nebo kruhovou polarizaci signálu.
Chtěl bych vědět, kdy použít vlny rovině a kdy používat vlnovod port?
Jsem zcela matoucí o tom.
Mým cílem vědět, co jsem se používat s vlnovodu a mikropáskové antény se dostat S11, pokud pole a chování lineární a kruhovou polarizací.

Díky předem.

HELO Element7k,

Thancks moc za odpověď mě.
Vlastně, jsem pomocí vlnovodu přístavy a zdá se, žádný problém zatím.Ve skutečnosti, já bych chtěl řídit mé antény na kruhové nebo eliptické polarizace signálu a uvidíte reakci.Jediným způsobem, jak to vypadá, že je rovinné vlny.
Zkoušel jsem to, ale výsledky jsou mnohem horší než vlnovodu port pro jednoduchý roh antény.Myslím, že by měly být nějaké speciální nastavení pro rovinné vlny.ne?
Jsem pomocí 1 V / m a propagace v Z směru.

Doufám, že tato myšlenka je jasnější.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back