wavegiude analýzy, která je více než 10 vlnových délek dlouhé

S

sviodo

Guest
Musím analyzovat vlnovod, který je, který je více než 10 vlnových délek dlouho jsem se nemohl vyrovnat se s problémem HFSS (problém byl příliš velký), možná by mi doporučit vhodný nástroj? S pozdravem,

Vážení Sviodo, myslím si, že můžete zkusit použít CST Mikrovlnné Studio. Tento SW je 3D simulátor em, FDTD metoda založená. Pokud je problém příliš velký, je možné krájet modelu v několika blocích každou em analyzoval a popsal své obecné matice S. Pak je možné kombinovat paramiters S tím circuital simulátor s ohledem na vyšší řád módy i když jsou pomíjivé módy na rozhraní mezi dvěma bloky. Pro tento účel navrhuji software CST Design Studio.

Ahoj, sviodo! Popište, prosím, další problém, pokud je to možné. Máte-li rovnou vlnovodu s libovolným průřezem, může být svým vlastním .. Pokud jste obeznámeni s pomocí Matlab programování a řešení PDE to můžete vyřešit Helmholz rovnici pro příčné vlastní čísla a vlastní funkce. Máte-li spočítat dostatečného množství režimů (velmi rychle), je možné postavit S matice. Podobná metoda se používá v MWS (eigenmode řešitel). Podívejte se do manuálu, jak to funguje. Tento řešitel je vhodné a efektivní pro tento úkol. S pozdravem, eirp

thx za radu, jsem se vytvořit program v MATLABu, ale musím zkontrolovat ještě předtím, než to bude vyrábět, zdá se, že mohu použít MWS:) S pozdravem,

Máte přerušení po celé těchto 10 vlnové délky? Proč nemůžete použít rozděl a panuj.

můžete navrhnout analyzovat jako 20-tá rozdělena díly a kombinovat výsledky? Já věřím, že by to mohlo být řešením v případě 2-3 rozdělené části, ale neplatí pro můj případ ... PLZ správná, pokud bych si misundersood

Pomocí FTDT (CST, QW3D, Fidelity, atd.) je v pořádku, ale pokud problém může být analized v režimu párování software (mician Wizard nebo vosí-net), pak se vaše výsledky budou rychlejší a přesnější, můžete skončit s producable Sladění bez zařízení.

Vážení Sviodo, můžete prosím, odešlete jednoduchý náčrtek váš problém? Možná, že se můžeme dozvědět něco nového a zajímavého! Eirp

Proto si můžete udělat 2 - 3 rozdělené části, ale ne 20 dílů rozdělit? Myslím, že "rozděl a panuj" je zjednodušený případ režimu párování. Předpokládejme, že můžeme ignorovat vyššího řádu režimu spojení mezi těmito částmi, pak každá část je jednoduchý dva porty. Vyššího řádu režimy by měly být zahrnuty pouze v případě přerušení je blízko (1 lamda_g nebo 1 / 2 lamda_g? Neexistuje žádné pravidlo) do dělící roviny.

si jisti, že můžete použít 2D simulátor pro analýzu např. magické T nebo E křižovatky?

Můžete zkusit použít MuWave Průvodce pro rychlý výpočet, nebo rozdělit na jednoduché konstrukci a analýzu jednotlivých částí pomocí vzorců vlnovodné Markuvitz Příručka. V každém případě, prosím, zkuste se po nějaké skethes svého problému pro naše lepší pochopení toho. S odpovědí, Souprava-velký

Využil jsem HFSS simulovat vlnovodu structutres s více než 20 vlnové délky dlouho a neměl žádný problém. Jediné, co jsem si vzpomněla, že ve staré verzi HFSS neumožňuje poměr mezi nejdelší a zkrat objekty mohou být více než 4000. Takže ujistěte se, že objekt je příliš malý. Linda.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back