whos udělal toto PROG? ATMEL AT89SXX ISP Flash Programmer v1.2

Ano, jsem to jednou zkusil a dostal úspěch autor podporuje mě dobře. jasně vysvětlit svůj problém. Jak jste se potvrdí, že RS232 pracuje? Podle mých zkušeností jsem vždy problémy s připojením RS232 obvykle rx tx špatně jsem připraven vám pomůže považuje Nandhu

Snažil jsem se postavit programátor, jak je uvedeno ve výše uvedeném odkazu. Avšak můj notebook nemá sériový port, pro který jsem pomocí USB-sériový adaptér, který pracuje správně, pro normální provoz RS232. Nicméně programování ISP aplikace hází chybu "nelze otevřít sériový port". Já používám Windows 7 64 bit verzi. Prosím, pomozte mi při řešení tohoto problému. Díky, Koteswara týden

Použili jste správné číslo sériového portu ve vašem programátor aplikace? Alex

Ahoj, jsem se snažil pomocí programátoru ISP uvedené ve výše uvedeném odkazu se správnému sériovému portu, jsem stále nemůžete připojit k sériovému portu zprávy chyb. Když se pokusil pomocí programu HyperTerminal pro posílání příkazů jsem schopen dostat odpověď echo z mikrokontroléru a vidím stav LED bliká vždy, když je nějaký znak napsáno na HyperTerminal. Je nějaký problém v používání USB-RS232 převodník s tímto softwarem programátor ISP. Může mi někdo poskytnout mi zdrojový kód programátor ISP. Díky, Koteswara

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back