T
tamerakshar
Guest
Dobrý den, potřebuji Eagle schematický soubor Willem univerzální programátor V 4,5; jsem schéma, ale v bmp, mohu jej importovat do orla jako schematický? pomoci plz. Tee ODE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Já vím, proč jste si našli vhodnější v4.1 (budete potřebovat podporu pro sériová zařízení a nepotřebujete TSOP48 nyní, to může být přidány později s další plugin desce) Jak už jsem řekl, to potěšení dělat sami deska nelze popřít. Přečtěte si tento návod Eagle: http://www.interq.or.jp/japan/se-inoue/e_eagle.htm To musí být poprvé. Proč by neměl být teď? Získáte zkušenosti. Pokud jste ve spěchu (i když by neměl, i když život je tak krátký) koupit hotové PCB.Willem 4,1 je lepší pro EPROM (více možností VPP) a sériová zařízení (4,5 nepodporuje sériové). Tranzistorový spínač pro VCC je standard; volitelné relé adresy pokles napětí v tranzistoru při programování EPROM NMOS nebo CMOS zařízení, které čerpají více než 40 ma ICC. Na tomto designu, lze použít pouze tranzistor nebo relé, ne obojí. Nechci používat relé pro zařízení FWH / LPC, protože VCC je zapnutý a relé dělá rámus. 4,5 je určena pro FLASH (pouze VPP = 12,5 možnost, ale má více možností VCC), ale nepodporuje sériová zařízení, DIP24, 27SF * vymazat. To má TSOP48 zásuvka, která eliminuje nákladné adaptér, pokud chcete programovat zařízení, v tomto balíčku.