Wireless MIMO Channel

M

mkhan

Guest
Nazdar,

Myslím, že nejdůležitější a obtížné části v jakékoli bezdrátové komunikační systém je na řešení bezdrátového kanálu.Proto, myslím,
že i shoud diskutovat některé otázky v bezdrátových kanálů zde.

Prvním důležitým bodem je model bezdrátového kanálu.Jak víme, že bezdrátový kanál není stacionární a náhodně různém čase.Ale v obecné faktory, na nichž závisí kanál variace jsou nosné frekvence a mobilitu uživatele a životní prostředí.Aby se model kanálu, každý kanál může být modelováno vektoru jako komplexní distribuované Gaussova náhodná veličina s průměrem l a variance σ.Tyto kanály vektory jsou nezávislé od sebe navzájem.
Bezdrátové kanál změn náhodně v čase, jak jsem se zmínil výše, ale domníváme se, že pro certian dobu kanálu zůstává konstantní.Říkáme, že krátkou dobu jako blok a to je důvod, proč bychom předpokládat, že wirelss kanál Blokovat stacionární,
tj. je statická během každého bloku, ale měnící se od bloku k bloku.To je známé jako bloková fadig stejně.Pokud se kanál má nulovou znamenat
tj. l = 0 kanálu model je označován jako Rayleigh a pokud není nula, pak model je znám jako Ricean.Důvodem je to, že když znamenat nulové, distribuční kanál je podobný jako Rayleigh distribuce a když je mimo-nula kanál distribuce je podobná Ricean distribuce.Obvykle Ricean blednoucím model se používá, když je řádek scenerio pohled na komunikační systém.
V MATLABU lze tento model bezdrátových kanálů, jako jsou:

randn ( 'stav', 0);
randn ( 'stav', 0);
h = komplex (normrnd (0, sqrt (0,5), * NR NU, NT), normrnd (0, sqrt (0,5), * NR NU, NT));

Zde tento kanál je model s nulovou průměrné jednotkové variance, NU * NR \ krát NT.

Existuje několik důležitých otázek ve státní informační kanál (CSI), distribuční kanál informací (CDI) na přijímač a vysílač.

I další důležité a otevřené oblasti výzkumu je, jak se přivádí zpět tyto informace od členských států k BS (Mluvím o BC kanál
tj. stahování) přesně.Tam je problém, zpoždění v něm, že je-li tento kanál informace dostane na BS by mohlo být zastaralé pro BS, nebo může být změněn v průběhu přenosu z MS do BS.

Vím, že existuje mnohem více diskutovat o bezdrátových kanálů.To je jen můj pokorný snaha podat přehled o významu bezdrátových kanálů.Vážím si jakýchkoli připomínek, žádné změny, chyby v tomto ohledu, aby se zvýšila naše chápání této důležité hledisko pro bezdrátovou komunikaci.

Pozdravy,

MAK.

Ref: 1.Úvod do vesmíru čas wirelss komunikace Paulraj A. et al.Cambridge University Press, 2003.
2.Základy wirelss sdělení David TSE a
P. Viswanath, Cambridge University Press, 2005.

A mnoho dalších knih, dokumentů a práce, které i přes využívat čas, ale jeho velmi dlouhý seznam odkazů na zmínky.Ale já si potvrdit svou práci, ze které jsem naučil hodně a ještě učení.

Dobrý den, MAK

Jste hovořil o celkové bezdrátových kanálů, ale nic není, pokud jde o zmíněné MIMO.

Prosím informovat o MIMO také.Díky

Jaký je rozdíl mezi ergodic a non-ergodic kanál

Děkujeme vám.

Nazdar

I am vasikaran ..Doing ME bezdrátových technologií v Thiagarajar College of Engineering, Madurai, Indie ..

Potřebuji knihy

"Úvod do vesmíru času komunikací" by Arogyasawami Paulraj

pro můj projekt.Máte této knihy nebo mi říct, kde je i možné stáhnout tuto knihu ..

Potřeba urgentely ..

S díky a jde

vasikaran

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back