WireLoad modely v každé fázi fyzického designu Flow

H

hb_cancer

Guest
Ahoj, při průtoku PD (magma), jsou různé modely drát zátěže spojené v různých fázích, jako je konstantní, Manhattan, finále. Můžete, dejte mi vědět, který drát Load Model je spojena v každé fázi. WireLoadModel Stage 1. GLOBAL 2. IDEAL 3. MANHATTAN 4. ZÁVĚREČNÁ Díky!

ahoj hb_cancer jsem nikdy nepoužíval magma toku, ale já jsem wrking dalších nástrojů z již delší dobu, wht nechápu je, proč to děláme třeba wireload modely na jevišti diff, jsme se obecně používají v syntéze,, zvyklý a později , mohou u více rozpracovat otázku ur

Ahoj raju3295, měl jsem tento dotaz, protože když se podívám do časování zpráv v různých fázích návrhu, jako je časování optimalizace (FixTime), buněčné umístění (FixCell) nebo směrování (FixWire) na "dráty zatížení modelu" V těchto zprávách jsou různé , i když nemáme explicitně určit, který model si vybrat pro nástroj. Můžete, dejte mi vědět, co má být vhodný model pro drát zatížení jednotlivých fází toku (vestavěný) ... Díky ...

Ahoj Hb_cancer / Raju, Ano, PD nástroje používá různé modely drátěné zatížení v různých fázích. Protože v realizačních fází, jak je nemůžeme použít odhlášení nástroje pro extrakci z důvodu běhu (nebo můžeme nesmějí požadovat, aby přesnost) a také nebudeme mít kompletní informace o směrování. Takže fyzické návrhové nástroje používá různé modely drátěné zatížení na modelové parasitics. Tak proč je odlišné wireload modely v různých fázích? Jak máme postupovat při průtoku ještě musíme mít přesné drátu modelu co nejblíže k podpisu-off nástroje tak, že bychom t nejsou vidět žádné překvapení, když výsledky tomu STA s odhlášení nástrojů a nářadí StarRC-XT průmysl odhlášení parasitics výpis Nástroj, PrimeTime / PrimeTimeSI Průmysl sign-off nástroje STA). Pak přišel hb_cancer otázku, WireLoadModel Stage 1. Konstantní nebo Zero drát zatížení Model během fix-time 2. stupně. Globální drát zatížení model použitý v průběhu první etapy fix-cell/fix-wire (Protože první globální směrování se provádí na fix-buněčné fázi a znovu během fix-drátu fázi) 3. Během Manhattan-CTS / Částečné na Fix-drátu fázi (nejsem si jist) 4. KONEČNÉ je-li údaj směrování tj. provádí na konci drátu Fix-Stage. Doufám, že to pomůže. S pozdravem.

ahoj hb_cancer / Arjun Obecně CDN / SNP nástroje budou dělat hrubou virual / trial směrování pro odhad vzdálenosti a tak se výpočet RC hodnoty a jistý, že to není SIGNOFF jeden, ale mít nějaký odhad, budou tyto nástroje udělat tento hrubý směrování a odhad. Měl jsem silný pocit, o modelech drátu zatížení, je, že se používají tam, kde je konstrukce umístěna a není z těchto tabulek v závislosti na velikosti čipu a fanout, budou v RC nástroje kých hodnot .... Opravte mě, jestli jsem špatně, kde některé

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back