WWVB signály časový kód

R

rinthesun

Guest
Byl jsem při pohledu na použití WWVB jako časové razítko pro sběr dat. Společnost s názvem C-MAX má čip nazvaný CME8000, který přijímá WWVB nebo jiné časové signály na celém světě a výstupy dat Připraveno, Data a hodinový signál. To může být přečteny MCU, nebo PC. Mají také palubě úroveň produktu CMMC-8, který spojuje CME8000, RTC a MCU. Toto zařízení využívá CRC16 CCITT chybových kódů pro velení a reakce. Proč nevím, protože nejsou rozeslané WWVB. Má někdo zájem v projektu jako je tento, nebo někdo už udělal.

http://tf.nist.gov/stations/wwvb.htm , je na webových stránkách Ministerstva vláda USA, která má na starosti vysílače. Obsahuje podrobné informace o modulaci formátu a časový kód ve formátu. Pokud si jen chcete dekódovat tento signál, že mikrokontrolér PIC podle vašich potřeb.

Vím, že CME8000 lze číst s procesorem PIC a ve skutečnosti jsem udělal předběžný návrh. To není to, co jsem se ptal. Ptala jsem se, jak velký zájem je v tomto projektu. Ne méně, budu pokračovat v designu. Pro každého, kdo chce dělat jeden až designu CMMC-8 by mohly být použity, protože to redukuje problém na rozhraní RS232. Budu pravděpodobně používat, že první, co obdrží problémy. C-MAX je PC program, který rozhraní CMMC-8 a zobrazení času a data na monitoru. Oni se však dá bez zdrojového kódu. Chcete-li jej připojit k PC, budete muset použít MAX232A vytvořit správné napětí RS232. Také CMMC-8 nepřichází s anténou. C-MAX zařízení lze zakoupit Digikey v USA. CMMC-8 je nový výrobek, který bude k dispozici až v prosinci, 07 a nahrazuje starší produkt CME8000-BUS-LP-01. Pokud se ceny zůstává stejná, bude 30 dolarů. www.c-max-time.com je listech.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back