X výkonového zesilovače pomocí reklamy

M

mtechnikhil

Guest
Dobrý den, jsem PROJEKČNÍ AX BAND SSPA s výkonem 10W .... příkon 20 dB .... TŘÍDA AB POUŽITÍ HEMT nepoužíváte MMIC ........ I NEED TO PRÁVO knw NW VICH HEMT FRM POPULAR výrobci SUITE MY SPECIFIKACE ......

Dobrý den, jsem PROJEKČNÍ AX BAND SSPA s výkonem 10W .... příkon 20 dB .... TŘÍDA AB POUŽITÍ HEMT nepoužíváte MMIC ........ I NEED TO PRÁVO knw NW VICH HEMT FRM POPULAR výrobci SUITE MY SPECIFIKACE ......
Ahoj vítejte na fóru. několik přátelských doporučení .... Prosím, vypněte caps lock ... na netu Caps lock z toho vyvozuje, křičí atd.:) prosím dont požadovat odpovědi právě teď ... netrpělivost, jako že doesnt povzbudit lidi, aby odpověď, kterou prosím, dont použít zkrácené slova, jako byste se někdo textových zpráv v telefonu:) jste řekl, 20 dB příkon .... 20dB, co? dBm? dBW? dBuV? Budu předpokládat, 20dBm (100mW) .. jste udělal vyhledávání Google pro taková zařízení montáž vaše požadavky? na úrovni výstupní výkon se díváte na MMIC zesilovače jsou nejlepší způsob, jak jít, mnohem snadnější se budovat a stabilnější při používání. Eudyna je populární společnost pro výrobu a FETs MMIC pro mikrovlnná pásma ... podívejte se na jejich www stránky a uvidíte, co mají:) na zdraví Dave

Děkujeme dave pro vaše cenné připomínky: smile: Zjistil jsem, že FLM0910-25F montáž ......... vlastně jsem dělat můj projekt založený na fet jen, jak ji známe pomocí MMIC jeden doesnt muset udělat hodně, pokud jde design v reklamách .... Také potřebuji vědět, jestli existují nějaké předdefinované nástroje reklamy, které pomáhají v přinášení linearita a účinnost v SSPA ...... A aby 10W výstup z 20 dBm vstup je nějaký jiný způsob, než jít na dvě etapy SSPA ....

Solid State zesilovač relativně obyčejný termín kolem kapely těchto dnech ;-) jen odlišit to od trubice zesilovače nebo hybridní tranzistor / trubka zesilovač OP'er pokud jde ADS líto, nemůžu pomoci s tou částí, nikdy nepoužíval, že software FLM0910-25F ... wow 20W schopnost pěkné zařízení, přičemž vnitřně uzavřeno na 50 ohmů, že jeden dělá mnohem snazší použít také: smile: je můj 3W zesilovače vypadat pěkně slabý! haha Dave

haha Jo tak r & d, která v této oblasti své úžasné ........ Hej dave na jaké frekvenci jste vaše 3W zesilovač a pomocí kterých software ...... můžeš mi ukázat vaše výstupy? Potřebuji vědět, co vnitřně uzavřeno znamená? dont i třeba navrhnout odpovídající sítě pro 50ohm zakončení? také to, co dělá termín "pásmu" se rozumí? Jeho nyní a pak použitý v literatuře SSPA ....

musím vědět, co vnitřně uzavřeno znamená? dont i třeba navrhnout odpovídající sítě pro 50ohm zakončení? také to, co dělá termín "pásmu" se rozumí? Jeho nyní a pak použitý v literatuře SSPA ....
Ne, nemusíte dělat nic pro vnitřně vyrovnaný. Octave kapela znamená stop frekvence bodu je dvojnásobek než na začátku frekvence bodu, říkají 5G ~ 10G.

haha Jo tak r & d, která v této oblasti své úžasné ........ Hej dave na jaké frekvenci jste vaše 3W zesilovač a pomocí kterých software ...... můžeš mi ukázat vaše výstupy? Potřebuji vědět, co vnitřně uzavřeno znamená? dont i třeba navrhnout odpovídající sítě pro 50ohm zakončení? také to, co dělá termín "pásmu" se rozumí? Jeho nyní a pak použitý v literatuře SSPA ....
Jako Tony odpověděl, vnitřně uzavřeno znamená žádné komplikované páskového impedanční přizpůsobení je nutné. Vlastně I dont použít jakýkoli software ... jeden den, musí si hrát s jedním nebo dvěma balíčky. V první řadě jsem experiment tím, že fyzicky budováním a vylepšováním, jak jsem jít. Co se týče mé práce mikrovlnné kapela pokračuje, že to není pro komerční použití, a proto jsem dont musí být co nejpřesnější s mou činností. Ale já si třeba, aby se ujistil, samozřejmě, že různá zařízení jsou provozovány v rámci jejich parametrů. :) Moje 10GHz aktivity jsou 10 - 10.5GHz amatérské kapely a speciálně pro 10.368GHz úzkém pásmu FM a SSB provoz a 10.4GHz pro ATV amatérské TV operací. pro mé zesilovače jsem pomocí eudyna FMM5061VF X-Band 2W MMIC Pwr Amp (9,5 - 13.3GHz) produkuje snadný 2 - 3 W výstup s 10-20mW jednotky. Dave na zdraví

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back