Xilinx ISE 13,2, nebo která verze??

A

akeedthe

Guest
Ahoj všem, právě jsem se začal učit VHDL a byl si hrát si s pulty, DPRAM a nyní RS232. Moje otázka je, co ISE Design Suite by bylo optimální pro použití. I v současné době 10,1 nainstalován, ale někdo řekl, že 13,2 je opravdu dobrá. Nějakou radu? thnx! lol:

Já používám 13,2 na chvíli, a zatím se mi to líbí. Pokud nemáte žádné existující návrhy, které drží zpátky, tak bych vyzvednout 13,2 na 10,1. Mimochodem, já jsem s použitím Verilog. A pokud jste se zaměřují na novější věci (spartan-6/virtex-6 nebo novější), pak bych určitě jít s 13.2.

Děkuji vám! im použití na Spartan3E desce, která používáme v uni ... takže myslím, že nejlépe se snažím 13,2 ryt!

Většina verzí Xilinx ISE bude podporovat FPGA Spartan 3, protože je starý FPGA. takže můžete použít libovolnou verzi. Takže doporučuji použít nejnovější verzi Xilinx ISE. Bude mít méně chyb a uživatelsky přívětivý (může být). viz tento odkaz pro stažení 13,2 webpack: [url = http://www.xilinx.com/support/download/index.htm] Xilinx: ke stažení [/url]

Jak se to děje taky používá ISE 10.x pro Spartan-3E. A já bych opravdu doporučuji 13,2 na 10.xa 11.x rozsahu. Projekt navigátor příliš mnoho zajímavých málo chyb kolem toho času. Druh, který se vám bude WTF? a pak jako jediný řešení bylo nutné vyčistit soubory projektu, ukončete ISE, start ISE, jen aby mohli normálně pracovat. Takže i pro Spartan-3E bych použití ISE 13.2. Jediné úvahu by stávající staré projekty, IMO ... Plus, planahead začíná vypadat jako rozumný nástroj se ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back