Xilinx na Slackware, pomoc.

D

deepspawn

Guest
Už někdo pokusil nainstalovat linux Xilinx nástrojů na Slackware, vím, že podporují pouze RH, ale já si to potřebují podporu.

Tady jsem s některými Windu problémy.jako on nemůže otevřít displej ... Nevím, proč je sayng, že ...Thx

Jaká je přesná chybová zpráva?

Výchozí nastavení jako normální uživatel nebo root?

Zapomněl jsem podrobnější informace o názvu souboru.Myslím si, že můžete běžet "setup", ale havaroval.Potřebujete "chmod 777 / <uncompressed dir> / bin (nejsem si jist )/*".

Vyřešil jsem tento problém úspěšně, takže jsem hned jít podělit se o zkušenosti.Problém byl s Windu, program, který používá pro Xilinx kód přístavu betwen win32, * nix.

Po zkopírování všech CD obsah na správné místo pro instalaci a nastavení oprávnění potřebná pro tyto soubory, jsem spustit instalační program, ale po načtení Windu, on sayd, NO Screens nalezeno.

Po odeslání zprávy a pokusu o instalaci na jiný box, stejné kroky provedeny úspěšné instalaci a chování.

Poté, problém byl, že na první stroj byl GDM běží a druhý ne (ani žádné jiné), po vyzkoušení, že na 3 krabice více, výsledky jsou possitive se tento předpoklad.

V opačném případě software pracovat velmi pěkné.
Jsem pomocí FULL unmodfied Ochablé 9,1 insallation.

Software se ukázalo na 8Boxes tak daleko, takže myslím, že
není žádný problém na provozování těchto nástrojů na uvolněný.

Nevím, proč přesně je, ale GDM také mi dal nějaké problémy s některými dalšími soft.THX všem, doufám, že to může být užitečné pro každého.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back