Xilinx SDK

A

Artem

Guest
Copak někdo objednal Xilinx FPGA a CPLD SDK ze svých stránek přes internet?
Existují lepší možnosti pro produkt Xilinx startovacích sadách.

Jaká je přibližná výrobku cena se pohybuje pro Xilinx CPLD CoolRuner a Spartan FPGA?

Děkuji avdance / Artem

Objednal jsem si a obdržel i CPLD a FPGA kit od firmy Xilinx webové stránky.stojí asi 150 dolar.ale budete muset zaplatit 37 dolarů za přepravu.

Ceny jsou přijatelné a dobré, ale zásilka poplatek je příliš mnoho.

Objednal jsem si CPLD deska z jejich webu.Zaplatil jsem 50 USD (rada) 25 USD (doprava) poplatky (v Německu). Takže jsem musel zaplatit ~ 80 Uros.

Dont, aby Starterkit od Xilinx už

Aby se z digilent http://www.digilentinc.com/
Díky nim je pro Xilinx stejně.

Zvolte výrobky -> S3Board, a klikněte na Přidat do grafu.
Poté dostanete možnost upgrade S3-200 k S3-400 nebo S3-1000 za 20 dolarů nebo 50 dolarů navíc.

Kéž bych měl šanci, že když jsem si objednal můj S3 od Xilinx.

/ Bingo

[Quote = "bilgekaan"] jsem si objednal a obdržel i CPLD a FPGA kit od firmy Xilinx webové stránky.stojí asi 150 dolar.ale budete muset zaplatit 37 dolarů za přepravu.

Ceny jsou přijatelné a dobré, ale zásilka poplatek je příliš mnoho. [/ quote]
Věděli jste zkušenosti clo problém s dodáním v Istanbulu?

[Size = 9] [color = # 999999] Přidáno po 7 minutách: [/ color] [/ size]

[Quote = "Bingo600"] Dont, aby Starterkit od Xilinx už

Aby se z digilent h ** p: / / www.digilentinc.com/
Díky nim je pro Xilinx stejně.

Zvolte výrobky -> S3Board, a klikněte na Přidat do grafu.
Poté dostanete možnost upgrade S3-200 k S3-400 nebo S3-1000 za 20 dolarů nebo 50 dolarů navíc.

Kéž bych měl šanci, že když jsem si objednal můj S3 od Xilinx.

/ Bingo [/ quote]
Deska z digilent stojí více než Xilinx je.Co je to výhoda?

Můj kamarád v Německu nařídil, že pro mě a přinesl ji, když přišel do Turecka.

Není problém v německé zvyky a nevěnovali žádnou daň jen přepravu poplatek.

Ale na začátku jsem na turecké zástupce Xilinx, Empa AS,
Řekli mi, že když si objednáte něco, co cenu více než 100 dolarů,
uvízla ve zvyku.Řekli, že by mohla přinést pro mě, ale musím zaplatit% 50 více.
Také oni dont mít souprav v stock.told mi, že mohou přinést ji mewhen mají velký bugget export.We vás bude informovat, až se dostaneme velkou objednávku, a to bylo 2 nebo 3 měsíce ago.nothing jsem slyšel od distrubitor.

Ano, jsem kontakt s nimi stejně.Zdá se, že nejsou interrested při jednání s developery.Bylo mi řečeno totéž, co o zvyk.
Ale nevypadá to platí i pro mě - můj přítel objednal SDK od compulab přímo pro více než 1500 USD, ale žádný problém vznikl i cena byla uvedena na SDK box.
Nevěřím na EMPA personálu.

tak dál a pořádek.FPGA a CPLD kit cenu asi 187 USD.Kurzy pro americký dolar je vhodné v tuto chvíli.

šek Arrow
http://www.arrow-tr.com

jsou distrubitor pro Altera a Cypress.Koupili jsme nějaké Ic, oni dont chovají jako EMPA.Přidat 25-30 dolar s cenami které jste viděli na firemní webové stránky pro sestavy nebo desky, které jsou kolem 200 US dolar.

Pokud si objednáte zboží dodáváno Vám do 15 dnů v nejhorším conditions.Because vedou akcie v Itálii, pokud si pořadí, v jakém export z Itálie.

také slouží pro IC v malých quanties.for intances, Jednou jsme si koupili jen 5 pic18f452.

Nejsem si jist, najdete je v elektronice obchodech v karakoy nebo Kadikoy.I když jste našli, ceny zde pro speciální Ic jsou velmi drahé v porovnání s distributor ceny.

Byl jsem se zabývají Arrow pro mikroprocesory AVR.Jednou jsem si objednal kit a 5 ATmega128.Pak jsem potřeboval několik vzorků jiného AVR, ale oni odmítli poslat vzorky.

Pokud jde o Karakoy, minule jsem nalezeno 12 NSEC SRAM 128 KByte za 3,5 USD.No, to nebylo tak drahé.Ale zpravidla máte pravdu - oni prodej
speciální IC za vyšší ceny než jsou k dispozici v zahraničí.

Volal jsem jen málo z nich - oni nemají žádné Xilinx čipy.

Už jste někdy zkusit objednat něco z futurlec.com nebo jiných obecných firem web?

Ty ztratily volby za rozumné ceny, ale plavebních cena je hrozná.Také? Obávám se, že turecké celní

Vím, že futurlec.com, ale nikdy se snažil, aby tam.

Objednejte kit poslední Fridfay a požádal o objednávku.
Myslím, že turecké celní není problém, pokud se dostanete objednací kód a poštovní společnosti, detaily, takže můžete řídit proces prostřednictvím poštovní společnosti, a požádat je o pomoc.

Jako poslední možnost, můj přítel vlastní import / export a rozvoj společnosti - a mohu se ho zeptat, aby se pořadí.

Měl jste špatné zkušenosti s vlastním dříve?

Konečně to mám.Důvodem pro tento post si uvědomit turecké chlapi, že celní zastaví vše pro zaplacení daně vyšší než 100 USD nebo Euro cenu.
Ale to není žádný problém, protože po společnosti nabízet import export služeb - budou platit za vás a přidejte cel a poplatků za služby - ale je třeba dát jim pár dokumentů.
I nesplňuje zvyklosti, aby nepřekročil 100 USD.

Doufám, že tato informace Vám pomůže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back