Xilinx Spartan 3E - kde začít?

A

akohan

Guest
Dobrý den, skupina,

Jen jsem si koupil Xilinx Spartan 3E a budou muset začít kódování.Kde mám začít že?

Udělal jsem nějaké design / programování pomocí jazyka VHDL na D @ od Altera, ale na nové platformě Xilinx.jakoukoli radu nebo návrhy ocení.

Existuje řada kroků, nebo on-line příklady, že můžu sledovat, jak warm up?Díky,
Amit

(Zdarma) WebPack Xilinx ISE je několik příkladů v ceně.
Z menu, pod 'select' Open například soubor '...'.
ISE jsou i některé odkazy na on-line kurzy (Menu -> 'Help' -> Návody -> ...)

Mockrát vám děkuji za hlavu nahoru.Jedna věc, musím se ptát, kde se mohu dozvědět o tom, jak stahovat kód na Spartan 3E?

Pozdravy,
Amit

Kompilátoru VHDL generuje obvykle. Bitů nebo. Jed souboru (v závislosti na když máme co do činění s FPGA a CPLD).

Skutečné programování je provedeno pomocí JTAG port pro FPGA / CPLD.Pro vás to samozřejmě potřeba JTAG programátor.
Pokud máte kompletní balík Xilinx rozvoje, včetně takových JTAG programátor / adaptér, pak celá kompilace a programování se provádí zevnitř ISE.
Pokud nechcete použít Xilinx JTAG adaptér podporuje pak musíte použít software vašeho vlastního JTAG adaptér a pomocí vytvořených .bit / .jed souboru.

V některých případech, jako vývojový balíček může obsahovat jiné prostředky pro programování FPGA / CPLD.Musíte zkontrolovat příručka vývojový balíček pro toto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back