Yagi antena

Yagi je anténa vyrobena z mnoha parazity, paralelní tyče.Tam je obvykle jeden řízený dipól s mírně delší (reflektor) za dipól a počet mírně kratší (režisér) prvky v čele.Typické získat hodnoty jsou mezi 10 a 20 dBi v závislosti na detaily antény.

Hi barmak

Přejít na

http://seattlewireless.net/index.cgi/DirectionalYagi
http://www.ipass.net/teara/kq3.html
http://www.hamuniverse.com/yagibasics.html

pl

Yagi není obecně myšlenka jako širokopásmové připojení.Očekával bych v řádu 10 až 15%, jako typická hodnota.

Jeden zajímavý aspekt je, že Udi (kdo vynalezl antény [a nemluvil anglicky], která byla zveřejněna v Yagi [kteří mluví anglicky]) představil anténa jako vlna množit přes pravidelné média, zatímco antény inženýrů v jiných částech světa Myslel zrušených polí s parazitní excitace.

Během války 1939-1945 britští inženýři byli schopni obchodovat získat na šířku pásma a dostal asi 40% šířky pásma pro několik dB zisku redukce.

Ahoj nadmutá,

Jsem překvapen, když slyším, že někdo, že mám hodně šířku pásma z Yagi.Nemám se snažil tlačit ten, který daleko_Očekávám, že omezení je dipól a to je šířka pásma.S běžnými triky pro zvýšení šířky pásma, že to zní proveditelné.Vlastně, kdyby někdo udělal to, že je to proveditelné.Jakékoliv představy o tom, jak udělat to bylo?To by mohlo být zajímavé podívat se na design.

Kdybych měl jít tam (prodloužení dipólu pásma) se budu snažit tuku prvky a možná parazitické rukávu.

Já bych si, že LPD by pravděpodobně snadnější cestu k široké frekvenční rozsah.Mnoho oktávy frekvence pokrytí není příliš těžké přijít a vzory jsou podobné.Stavba je také podobná a krmení LPD by mohl být ještě jednodušší než Yagi.Dalo by se řídit sami sebe šíleně projednávání tohoto bodu.

Myslím, že to je další případ, kdy Yagi a Uda nebyly řádně odměňujeme za jejich práci.Stává se to pořád.Myslím, že jejich přínos byl demonstrování a využívání myšlenku, že parazitní tyče mohou být použity k tvaru záření dipólu.Je poměrně snadné výrazně zvýšit zisk.Tam byl zajímavý odkaz na Wikopedia (vphone výše poukázal na to), a některé zajímavé historie na antény výše.Nebyl jsem si vědom připojení druhé světové války.Yagi-Uda byl jistý, bylo kolem pro docela nějaký čas.To bylo dlouho před explozí broandband technik objevil v 60. letech.

Mimochodem, jaký je význam červené a zelené pruhy?Mine Zdá se, že změna tajemně.Nemám přišel na to, kde popis je skrytá tajemství.
Naposledy upravil Azulykit dne 06.05.2007 21:21; edited 2 krát v celkové

Četl jsem 40% informací v staré knize.Nebyl jsem praktikující inženýr jako daleká záda v roce 1940, takže nemají osobní zkušenost.

Téměř nikdo nedostal kredit za to, co udělal.Darwin plagoval nápady od svého dědečka spisy.Mixer Gilbert byl kolem ventilu / trubice éry a diskrétní tranzistory modely byly prodávány před Gilbert dělal jakékoliv publikování.

Dokonce i lidé s uvedením minulosti byly připsány s nápadem.Americký prezident Kennedy citoval některé starověké řecké nebo římské o "Neptej se, co vaše země může udělat pro vás. Zeptat se místo toho, co můžete udělat pro svou zemi."Novináři byli tak neznalý klasiky, že minul původní zdroj a myslel, že prezident Kennedy byl chytrý.

My všichni stojí na ramenou obrů vidět dál.

Slyšel jsem, že někde to citace není moje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back