Yagi je anténa vyrobena z mnoha parazity, paralelní tyče.Tam je obvykle jeden řízený dipól s mírně delší (reflektor) za dipól a počet mírně kratší (režisér) prvky v čele.Typické získat hodnoty jsou mezi 10 a 20 dBi v závislosti na detaily antény.
Jeden zajímavý aspekt je, že Udi (kdo vynalezl antény [a nemluvil anglicky], která byla zveřejněna v Yagi [kteří mluví anglicky]) představil anténa jako vlna množit přes pravidelné média, zatímco antény inženýrů v jiných částech světa Myslel zrušených polí s parazitní excitace.
Během války 1939-1945 britští inženýři byli schopni obchodovat získat na šířku pásma a dostal asi 40% šířky pásma pro několik dB zisku redukce.
Jsem překvapen, když slyším, že někdo, že mám hodně šířku pásma z Yagi.Nemám se snažil tlačit ten, který dalekčekávám, že omezení je dipól a to je šířka pásma.S běžnými triky pro zvýšení šířky pásma, že to zní proveditelné.Vlastně, kdyby někdo udělal to, že je to proveditelné.Jakékoliv představy o tom, jak udělat to bylo?To by mohlo být zajímavé podívat se na design.
Kdybych měl jít tam (prodloužení dipólu pásma) se budu snažit tuku prvky a možná parazitické rukávu.
Já bych si, že LPD by pravděpodobně snadnější cestu k široké frekvenční rozsah.Mnoho oktávy frekvence pokrytí není příliš těžké přijít a vzory jsou podobné.Stavba je také podobná a krmení LPD by mohl být ještě jednodušší než Yagi.Dalo by se řídit sami sebe šíleně projednávání tohoto bodu.
Myslím, že to je další případ, kdy Yagi a Uda nebyly řádně odměňujeme za jejich práci.Stává se to pořád.Myslím, že jejich přínos byl demonstrování a využívání myšlenku, že parazitní tyče mohou být použity k tvaru záření dipólu.Je poměrně snadné výrazně zvýšit zisk.Tam byl zajímavý odkaz na Wikopedia (vphone výše poukázal na to), a některé zajímavé historie na antény výše.Nebyl jsem si vědom připojení druhé světové války.Yagi-Uda byl jistý, bylo kolem pro docela nějaký čas.To bylo dlouho před explozí broandband technik objevil v 60. letech.
Mimochodem, jaký je význam červené a zelené pruhy?Mine Zdá se, že změna tajemně.Nemám přišel na to, kde popis je skrytá tajemství.
Naposledy upravil Azulykit dne 06.05.2007 21:21; edited 2 krát v celkové
Četl jsem 40% informací v staré knize.Nebyl jsem praktikující inženýr jako daleká záda v roce 1940, takže nemají osobní zkušenost.
Téměř nikdo nedostal kredit za to, co udělal.Darwin plagoval nápady od svého dědečka spisy.Mixer Gilbert byl kolem ventilu / trubice éry a diskrétní tranzistory modely byly prodávány před Gilbert dělal jakékoliv publikování.
Dokonce i lidé s uvedením minulosti byly připsány s nápadem.Americký prezident Kennedy citoval některé starověké řecké nebo římské o "Neptej se, co vaše země může udělat pro vás. Zeptat se místo toho, co můžete udělat pro svou zemi."Novináři byli tak neznalý klasiky, že minul původní zdroj a myslel, že prezident Kennedy byl chytrý.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.