Základní C, pokročilé C a embedded C.

S

salma ali bakr

Guest
Ahoj, chtěl bych znát rozdíl mezi: Základní C, pokročilé C, C a embedded protože já jsem opravdu zmatený o tom .... Také, co každý typ se používá hlavně pro?? Díky předem, Salma: D

Jazyk C je standardní nastavení. Nejsou různé jazykové sady, jak jste zmínil. Použití jazyka na různých platformách využívá rozdílu funkce v jazycích. Například v embedded systémová paměť může být problém kód je napsán tak, aby se minimalizoval vliv a nesmí používat hromadu, kde je rozdělení na operační systémy Microsoft Windows (Google "Win32 API Návody C"), není to tak moc, a halda alokace může používat - není nejlepší příklad, ale jediný, který se objeví na hlavě;) Odkazy: http://publications.gbdirect.co.uk/c_book/ http://www. winprog.org / tutorial /

Není tam žádný takový rozdíl mezi základním a pokročilým C C. Vlastně témata, která jsou těžko pochopitelné, jsou cosidered jako moderní C. Například datové typy, řízení toku (if, while, for), funkce, mohou být ukazatele považuje za základní C. Témata jako specifické algoritmy (třídění, vyhledávání atd.), datastuctures (spojový seznam stromů, grafy atd.) mohou být consiered jako moderní C. Nevím, o embedded C. Ale je možné použít také některé nízkoúrovňové C pro mikrokontroléry. Ne všech funkcí, které normální C poskytuje nemusí být. A někteří trochu moudrý operace tam také. U může mít přístup k některé porty nebo nějakou paměť. By měla existovat určitá pomoc, které také.

Asslamo 3likom diffrance mezi C a C Rozšířené je právě v kurzu, je první hřiště v C tzv. základní C a další kurz se nazývá moderní C. Tady č. 2 cersions C jeden je základním C a druhý v pokročilém stádiu. Otázka, jak hluboko jste kopat do lunguage a to je funkce, to je všechno o Embedded C, není to ne lunguage příliš, je to stejné C. Embedded C je koncept při psaní programu pro vestavěné systémy. najdete na Eda palubě některé knihy pro embedded C. Pokud nemůžete nalézt kontaktujte mě a já budu nahrávat pro vás Salam Hossam Alzomor www.ig.org

Díky moc kluci myslím, že jsem dostal nápad nyní je to všechno o pojetí a použití, které nebylo jinou syntaxi nebo tak díky Hossam i islámské průvodce webu ... opravdu výhodné Salma: D

Základní C - syntax, jednoduché příkazy, smyčky pokročilé c-ukazatele, konstrukce, komíny, fronta všech vložených pomocí c c-hardware specifické programování v jazyce C

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back