základní elektronické dotazy

W

wakaka

Guest
Jsem jen zvědavý, je DC baterie v našem automobilu dimenzováno na 12Vdc obřad?Dotknu-li pozitivní a negativní terminálu pomocí našich rukou, budu zkušenosti elektrický šok?

Mám-li připojit tyto pozitivní a negativní terminály s drátem 2 mikiny (big drát nůžky pro automobily).Pozitivní je, že klip k mé levé dlaně, negativní po mé pravici, já zkušenosti elektrický šok?
Od wat i pochopit, není ..... někdo? To vysvětlit ....

PS.: Kladení tohoto becoz i sledovat film v poslední době, dělal si šoku dělá .....

Na základě průměrné TBR (pravé zápěstí-pravý kotník) pro muže a ženy zhruba 500Ω, a za předpokladu, že začnete cítit pocity, když proud dosáhne ≈ 0.1A - to vám ≈ 50VDC ..

Takže z tohoto pohledu, 12V je poměrně bezpečné napětí ..

Pozdravy,
IanP

PS1> = TBR celého těla Resistance ..
PS2> Možná se budete dívat na mnoho filmů ..

wakaka napsal:

Jsem jen zvědavý, je DC baterie v našem automobilu dimenzováno na 12Vdc obřad?
Dotknu-li pozitivní a negativní terminálu pomocí našich rukou, budu zkušenosti elektrický šok?Mám-li připojit tyto pozitivní a negativní terminály s drátem 2 mikiny (big drát nůžky pro automobily).
Pozitivní je, že klip k mé levé dlaně, negativní po mé pravici, já zkušenosti elektrický šok?

Od wat i pochopit, není ..... někdo? To vysvětlit ....PS.
: Kladení tohoto becoz i sledovat film v poslední době, dělal si šoku dělá .....

Vlastně jsem to udělal b4, thats y ptám ........
BTW, film je Rob B Hood, a Jackie Chan, pěkný film ale ..............

nazdar
Je pravda, že jsme zvyklý zkušenosti šok, kdybychom kontaktu s rukou, ale proč zažíváme šok, pokud se dotkneme drát s našimi toungue nebo stiskněte 12v drátem mezi zuby?

Jazyk je snímač.V lidském těle signály jsou předávány v mnoha ohledech jako s hormony, elektrické signály atd. ....Takže, když se pokusíte vývody baterie na jazyk jeho jako signál pro mozek.A mozek interpretuje jako divný vkus.Toto se děje i 1.2v baterie.

enggan napsal:

nazdar

Je pravda, že jsme zvyklý zkušenosti šok, kdybychom kontaktu s rukou, ale proč zažíváme šok, pokud se dotkneme drát s našimi toungue nebo stiskněte 12v drátem mezi zuby?

wat nebezpečné je, že současná projde ur těla, ale že acrually depens na napětí.
od 12 V je poměrně malé napětí, které je schopno přenést un proud.
to bude bolet nebude u. ...

Chcete-li wakaka, jen to, že akce se můžete napodobit z filmů, ne akce suitcide tím shortgun nebo skákat z mostu, nebo milování s 5 dívek po celý den.

nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back