Základní telefonu

C

Charlie123

Guest
Ahoj všichni,

Ukážu vám všechno, co chci dělat:

Ať říkají, mám 10 zaměstnanců volání jednu kancelář telefonní linku.
Ale chci, dva z nich s telefonním číslem, 457 297-1344 450 297-1450 a aktivovat automatiquely zařízení, jakmile volající (nechci PBX zapojeny).

Moje obava je, jak zařídit, aby si tyto dvě telefonní čísla, aby se autentizovat.

Tak jsem myslela,, Mám-li použít MT8841 (id volajícího) a použít komparátor pro porovnání nadcházející tel. číslo uložené číslo (v tomto případě 4572971344 a 4502971450), to by mělo fungovat.Am'I v pořádku?

Jak zjistíte, že nastavení.Je jednou PIC může dělat všechnu práci??Mám použít PIC (v tomto případě přání jeden)?EEPROM .... a srovnávacím??Jaký je váš nejlepší odhad?TKS / Charlie

No, MT8841 se zdá být zastaralé v mé hledání na webu.Dalším způsobem, jak to udělat, je používat PC, osobní počítač.Ačkoli se zdá, jako přemíra, můžete získat práci počítače za méně než 20 dolarů.Pak vše, co potřebujete, je levný modem pro přístup k telefonní lince a někteří software.Rychlé vyhledávání na webu odhalila několik shareware a freeware programy, které umí číst ID volajícího.Kromě toho program, vše, co potřebujete, je skript pro porovnání proti dvě telefonní čísla.
Pokud potřebujete jen jednu z těchto a prostor existuje pro PC, pak by to mohlo být snadno sestavena z PC dílů přebytku za méně než 100 dolarů.Máte-li koupit volajícího ID čipu, mikrokontrolér, aby PCB etc vaší jedinou položku náklady sečíst rychle.Jen takový nápad.

použít kroužek detctor & pak dievert volání z hlavního nádraží do jiné nebo použít 2-1 řádek phione, které lze použít pro přenos hovorů

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back