západky se problém v rozložení.

W

wccheng

Guest
Vážení,

Já jsem kreslení layout s 0.18um cmos.

pad.

V mém design, tam jsou stavebními kameny 'vypíše / input pin spojen s analogovým
pad ESD.Poté, co jsem udělat kontrolu DRC, ale řekl, že tam je závora do problému a naznačuje mě přidat stráž kroužek tohoto bloku.Tento blok již velmi zabaleno (horní část je PMOS a spodní část je NMOS).Jen jsem mohl přidat p a n-Guard prsten s celým stavebním kamenem namísto horní části PMOS obklopen n-Guard kroužek a spodní část NMOS obklopen p-Guard prsten.Nicméně, chyba je objevil stejný.Jak bych mohl opravit?Nemohl jsem použít digitální ESD podložka, protože z nějakého důvodu.

díky

wccheng

Přidání 2 (nebo 3 řádek-li to možné), kontakty na PTAP / okolí Urs bloky

Ahoj

Někdy stráž prsten není dost, a na určitou vzdálenost mezi NMOS a PMOS je nutná.N zdroj připojen na GND a PMOS P zdroj připojen k Vdd musí být odděleny některými minimun vzdálenosti.Nemám přístup do KDR pravidel v této době.Jsem si jist, že tomu tak je uvedeno v pokynech Konžské demokratické republice ze slévárny.

ano EDSsolutions je správný.

Potřebujete minimální vzdálenost od ESD zařízení a unrealated obvodu.Tam je minimální vzdálenost, zpravidla vzdálenost mezi ESD NMOS zařízení na nejbližší PMOS zařízení a bez krytu prsten.Stráž kroužek snižuje minimální asi o polovinu.Dejte si pozor jsme viděli ESD pravidla ignoruje rezistory dělat to vypadat, jako kdyby bylo všechno zloučené k moci, jen jeden se dívat.

Pravidla pro návrh vám řekne, minimální vzdálenost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back