Získání dat z GPS TomTom prostřednictvím Bluetooth portu

S

scoppulal

Guest
Dobrý den, chci se přihlásit své Tom Tom One GPS přes bluetooth jeho připojení chcete používat Bluetooth COM port pro uložení pozice v průběhu času. Může mi někdo pomoci s tímto? Díky předem. Ciao

Ahoj první byste měli být schopni používat Bluetooth COM port. Myslím, že to bude jednoduché, jako přístup k jakékoliv přijít port. Internet je plný projektů číst z portu COM. 2. je třeba analyzovat data, která jste obdrželi od GPS. S největší pravděpodobností je to zaslána NMEA0.138 formatu. Stačí stáhnout formate forma internetové pochopit a analyzovat data. tam byly některé projekty byly zveřejněny v časopise Celler Circuit pokusit podívat se na to. Salam Hossam Alzomor www (.) Ig (.) Org

Díky za Infos ... Přesto ... Pokud je mi známo TOM TOM, neposílejte žádné informace přes její Bluetooth portu. Máš pravdu, pošle data ve formátu NMEA tak budu používat parser dostat to, co potřebuji. Našel jsem, co jsem hledal na internetu ... jeho jméno je NMEA Logger, i když ještě to zkusit! Budu se podívat, jakmile budu mít nějaký volný čas. Ciao

Nemám velkou představu o tom, TOM TOM, ale semed mi z vaší otázky, že je to odesílání přes Bluetooth. Salam Hossam Alzomor www (.) Ig (.) Org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back