Dobrý den, jak víte, ZPV se vypočítá ze síly a napětí, Zpi výkonu a proudu, Zvi napětí a proudu. HFSS počítá napětí elektrické pole integrace v linii od GND do signálu. Proud z magnetického pole a sílu z Poyntingův vektor. Nejbližší hodnota je vypočítána z P a V. Proč? Výkon je snadno vypočítat E a H *. Napětí integraci E. To znamená, že jste definovali impedance linky správně a že proud není accuratly počítá. Je nutné ověřit v manuálu, jak je aktuální počítán a možná, že není možné vypočítat správnou hodnotu pro CPWs struktury. Doufám, že to bylo užitečné! CLK
Pro mě je ke stažení. Je lepší, když to zkusit znovu. stačí zkopírovat a vložit odkaz při pokusu o přístup k tomuto spojení budete vyzváni k uložení souboru
Pravda je taková, že jedinou platnou impedance u mikrovlnné trouby je vlnová impedance. Pozůstatky jsou jen zjednodušení. Pokud jde o CPW se týká a je-li vaše pole je převážně soustředěna do substrát je zřejmé, musíte použít definici PV. Alespoň E-pole není příliš kolísat v kovu linky a je možné bezpečně určit obrys. Na druhou stranu to vyžaduje hodně schopnosti řádně vykrmit portu. Někdy se člověk může vzrušit i některé jiné druhy, a pak výsledek je ohrožena. Například, když jsem navrhl slotline mixer, MWS mi zcela falešné výsledky (verze 3.0) a hfss bylo v pořádku s definicí PV, který byl do 1% z křivek designu Cohna. To je důvod, proč jsem asi MWS nyní se zobrazí impedance vedení, i když jsem nějaké disgareement s jejich definice stejně. Pro připomenutí - na stavby, a to velmi disperzní (jako CPW) a s dobrou definicí integrace obrysu můžete bezpečně předpokládat, PV. Pro ostatní PI funguje nejlépe. doufám, že to pomůže.
dobrý post. Také napětí / proud není definován unikátní pro kvazi-TEM. V závislosti na základní cestě. Tato otázka byla projednána v Agilent HFSS manuál, ale ne v Ansoft. byli ze stejného zdroje a dnes již sjednocený znovu, jakkoli podivné, Ansoft má tak dobrý kód, ale mizerný manuál možná uložit určité informace na pozdější poplatek školení uživatelů?
Dobrá otázka. Další nepříjemné situace je pár řádek simulace. Port impedance se změní z jízdy s frekvencí i přes zatáčku. Každý, kdo ví, jak se dostat do práce? jde o mwpro
No, s kombinaci řádků, které mají sudé a liché, režimy. Není jasné, který z nich si mysli. Další, HFSS je tak trochu "neopatrné", pokud jde o port 2D přesnost pole čísel. Já bych tlačit do přístavu triangulace na maximum, s některými ruční setí. Pokud je poměr stran je špatné, můžete manuálně sítě. Zkuste dát do přístavu záběr na podporu. na zdraví
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.