Začátečník PCB layout

A

arm_learner

Guest
Hi All,

Když začnete novou PCB layout, první věc, kterou můžete udělat, je umístit všechny komponenty v pořádku?nebo místa některých součástek a pak to, že část uspořádání?

Díky

ne

Je-li mít vlastní produkt, pak je lepší nejprve podívat přes mechanické spojení před zahájením se.
pokud je prototypování, tedy žádné omezení, které můžete udělat podle svého Convinence.

binu g

Nazdar,
V závislosti na vašich potřebách můžete rozhodnout.Ale první věc je najít tvar a oblast pokrytí vaší rady podle potřeby.Potom je nutné místo (nejlépe ručně, ne s autoplacer) komponenty, které musí být v spacific místech, jako jsou konektory nebo výkonové tranzistory, kteří potřebují chladiče atd.
Po tomto, můžete se rozhodnout, zda si můžete dovolit autoplacement zbytku komponent, nebo místo, je ručně znovu.Manuál je vždy lepší.
Existují programy, které nenabízejí autoplacement.
Nakonec si kreslit stopy.To lze provést pomocí autorouter nebo si můžete nakreslit ručně ze směsi obou.
Osobně jsem běžet autorouter první, obvykle nejsou výsledky suttisfying mé potřeby a proto jsem provést změny v autorouted desce.Je-li výsledek je daleko od toho, co jsem očekával pak jsem odmítnout a manuálně trasu všechno.

Myslím, že první věc, kterou je místo, všechny komponenty právo

EEHardware napsal:

Myslím, že první věc, kterou je místo, všechny komponenty právo

Rozložení PCB je 90% a umístění do 10% směrování.
Umístění komponent je rozhodující část.
Udělejte si čas placeing, pak je snadné směrování.

btbass napsal:

Rozložení PCB je 90% a umístění do 10% směrování.

Nazdar,
Nejprve musíte zadat deska rozměr a jeho tvar a spiknutí vede-pozor na to, že dalším krokem je umístění komponent.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back