S
stevenlee
Guest
Mám intresting na něco zeptat, ale nemají šanci udělat takový experiment potvrdit: Předpokládejme, že můj laptop má i WiFi 802.11b / g bezdrátový adaptér a mobilní širokopásmový modem (Přihlásit se k Verizon, Sprint a kriket v USA), jsem zvědavý, jestli Mohu používat oba z nich acess interent simutaneously (Předpokládám, že je přístupový bod pro bezdrátový adaptér). Vím, že to nebude možné v normálním stavu, ale můj návrh je následující: nainstalovat vmvare a nainstalovat virtuální okně nebo Linux na to. Tak jsem se používat jeden způsob, jak přístup k internetu ve svém normálním OS, a použít jiný způsob, jak acess internet ve svém virtuálním OS pomocí vmvare. Důvod, proč jsem to je kvůli follwoing situace: Ve veřejné knihovně, nabízejí zdarma vysokorychlostní Wi-Fi připojení, ale data nejsou encripted, tak jsem raději používat svůj mobilní širokopásmové služby (který má mnohem menší šířka pásma) na řešení bezpečnostních citlivé věci, a používat služeb knihovny WiFi zpracovávat velké množství stahování. Samozřejmě jsem mohl pro regulaci mezi tyto dva spoje pro různé aplikace, ale to je trochu nudný, a tak jsem se rozhodl použít proposl bylo uvedeno výše, si myslíte, že je to možné? Mohl by někdo potvrdit to pro mě? a mohl byste vysvětlit, pokud získal práci tak? díky.