Zasíťované Power Inverter

E

edaworm

Guest
Jaké jsou konstrukční problémy, které jsem měl věnovat pozornost při výstavbě Zasíťované Power Inverter, aby měnič může být připojen k elektrické síti bez problému? Díky.

Tito jsou také nazýváni offline. Hledat dané klíčové slovo. Obecně se jedná o velmi staré technologie s optimálními známých řešení. Existují komerční vestavěné moduly jsou k dispozici. První linka je opravena, aby produkovat 200 V DC nebo tak. Existují moduly, které vnímají síťové napětí a změnit usměrňovače konfiguraci pro 100 V nebo 200 V linky. Pak je tato 200 V je poslán do spínací obvod, který produkuje požadované výstupní napětí. Existují speciální korekce účiníku moduly k dispozici. Pro komerčně prodávaných dodávky jsou tyto ze zákona v některých zemích pro dodávky po určitou úroveň výkonu, kterou jsem si matně vzpomínám, jak 100 W.

Můj kolega postaven jeden 3-fázový sítě připojené měnič napětí. Nicméně, když testoval modul v laboratoři, byla aktivována hlavní rozvaděč. Je to z důvodu synchronizace problém? Díky.

Měli byste kontaktovat svého místního dodavatele elektrické energie distribuční společnost pro podmínky / povolení dělat, že. Měli byste věnovat pozornost i toku energie v distribuční síti (+ synchronizace), aby se vaše měnič v normálním režimu (není přetížený). Pozdravy.

synchronizace, jak? použít analogové nulové křížové detekcí PLL nebo cokoliv jiného

Kdybych tě ok, chcete připojit výstup z měniče do sítě napájení? Pak, 2 problémy couols nastat: 1. Musíte plnou synchronizaci s rozvodnou síť, 2. Tam nesmí být dost rozdíl napětí mezi střídačem a rozvodnou síť, ve skutečnosti mají být stejné nebo u musí být o něco vyšší, aby bylo možné dodávat energii do sítě. Obtížné úkoly, oba.

chci navrhnout analogové 3 fáze sítě měnič uvázat bez použití mikro procesor ... takže .. Mám jednu otázku tady grid tie měnič obvykle používají lokální oscilátor se stejným frekv jako mřížky, která je 60Hz nebo 50Hz, aby se vytvořily pwm pravdu? mohu jen nahradit místní oscilátor s krmivem ze sítě místo .. kde 240v odstoupit 12v (50Hz), pak v porovnání s trojúhelníkovým vlny 15v (60kHz), za účelem vytvoření PWM .. ?

Ano, můžete. ve skutečnosti, to je přesně to, jak můj první síť vázána projekt byl hotový. Nemůžu říct, jestli to je musí být provedena tímto způsobem (IEEE standard), ale technicky vzato je to jistě možné. ale uvědomte si, že když síť kolísá (nebo není k dispozici) vaše převodník dostane zpackal výsledky. osobně .. Nejsem přesvědčen o tom, že je to preferovaný způsob, jak jít v důsledku možných poruchových stavů. ale to je můj názor. Nemám ponětí, jak se průmysl lidé dělají. Mr.Cool

Díky za Vaši odpověď mr pohodě .. zde další otázka se ... Doufám, že někdo mi může dát nějaký návrh .. základny na svém projektu, který je plně analogový třífázový síť tie měnič ... Jak mohu navrhnout čistou třífázový sinusový při 50Hz [něco jako 3 fázový oscilátor], aniž by se spoléhat na mřížce, mikrokontrolér nebo DSP ... Chci použít tuto sinusoidu pro generovat PWM. Snažím použití fázový posun okruh, kde bych mohl dostat 3 fáze sinusoidu s 120 stupňů fáze se liší navzájem ... Problémem je velikost každého sinusoidy se liší v důsledku poklesu napětí .. kde to není možné použít k porovnání s trojúhelníkovou vlny k produkci PWM ....

V podstatě, můžete syntetizovat 3 napětí fáze referenční od kvadratury (0 a 90 °) oszillator, což je také standardní metoda v digitálním regulátorem měniče. Ale pro sítě vázaný střídače, musí být referenční napětí je fáze uzamčen do sítě, takže nemůžete využít bezplatné běží oszillator. Pokud chcete mít své referenční systém nezávislý na skutečné síťové napětí a případně zkreslených průběhů, PLL je možnost. Chcete-li sledovat síťové napětí a vyčistěte průběh, použijte pásmovým. Nechápu problém s fázovým posunem, druhá objednávka allpass je velmi jednoduchý obvod, který umožňuje 0 - 180 ° variabilní fázový posun a designem přesně reprodukuje vstupní velikost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back