zatížení regulace LDO

R

rock_zhu

Guest
Ahoj vše, co jsem navrhl LDO s 100 ma pohon max. proud a 1,2 output.I přidat nárazník mezi chyba zesilovače a PMOS transistor.But, když jsem to zátěžová regulace simulace regulátor výstupní napětí 1.3V na 1uA proudu zátěže a 1,2 na 50uA nebo větší zatížení. Tak proč křivka takhle? Má PMOS příliš velký nebo zesílení klesá? Jak mohu získat stabilní výstupní napětí 1,2 V na 0 -> 100 mA proudu zátěže rozsahu. Díky pokročilé.

, Že pokles je způsoben zatížením DC regulation.To poskytují vysokou aktuální hodnotu (více než klidové proud), tam bude určitý pokles v celé PMOS o / p zařízení .. Obvykle DC zatížení nařízení se spec pro LDO.

[Quote = rampat], že pokles je způsoben zatížením DC regulation.To poskytují vysokou aktuální hodnotu (více než klidové proud), tam bude určitý pokles v celé PMOS o / p zařízení .. Obvykle DC zatížení nařízení bude spec pro LDO. [/quote] Díky. Ano, tato metoda je práce zdvojnásobit, že pobočky stastic proud (10uA-> 20uA), ale celý proud tepla je omezen, každý jiným způsobem?

Dobrý den, zkuste zvýšení celkové zesílení k dosažení lepší právní úpravy jde o zatížení

[Quote = jutek] Dobrý den, zkuste zvýšit celkové zesílení dosáhnout lepší zátěžová regulace jde [/quote] Díky. Ale kdybych zvýšení smyčkový zisk je těžké nahradit, i když jsem přidat nárazník mezi chyba zesilovače a PMOS. Zjistil jsem, že jednotky získají OTA buffer je diffcult navrhnout v CMOS standardní proces, protože Comon vstupní omezení napětí.

Jaký druh paměti, který používáte v LDO? Je to zdroj následovníka (PMOS / NMOS) s jednotou zisk, nebo je to zisk fázi (obyčejný zdroj)?

[Quote = dhasmana] Jaký druh paměti, který používáte v LDO? Je to zdroj následovníka (PMOS / NMOS) s jednotou zisk, nebo je to zisk fázi (společný zdroj)? [/Quote] To je jednotka ziskem Konfigurace NMOS vstup diferenciální OTA. Vstup je NMOS V. je vysoká vzhledem k tělesné effection. tak společné vstupní napětí je omezeno tak, aby výstupní napětí vyrovnávací paměti.

Podívejte se na rozdíl bodu provozu za různých podmínek zatížení. Pokud to nemá žádný problém, možná budete muset zvýšit zesílení, jako je použití většího pass element.

zesílení a transconductor průkazu prvek bude i vliv na zatížení nařízení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back