Zdá se mi to, nebo je to těžké hledat tady?

E

Eulerova rovnost

Guest
Například, můj poslední pokus ...

Chtěl bych vědět komutační sítě, z druhé vysvětlení, ale vyhledávací funkce je zde vede mě nikde.Věděl jsem, že miss?

... Ano, já bych ještě rád pochopit komutační sítě.Přidáno po 8 minutách:Jsem si najít téma jednou, ale to byl velký Cut-n-paste většinou.(Může stejně mi odkaz a dovolené.)

Co mě zajímá, je vysvětlení, jak funguje komutační.

Myslím si, že problémem je, že existuje jen málo nebo žádné příspěvky na tyto sítě.

Máte tři základní možnosti, z nichž některé mohou fungovat ve Vaší situaci.

1.Dioda, která usměrňuje přebytek energie na napájení.

2.Pevný upínací zařízení, jako jsou Zenerovy diody nebo varistor, který převádí přebytek elektřiny a tepla.

3.RC, které ve spojení s obvodem indukčnost, tvoří kriticky tlumený rezonanční obvod.To se často používá na relé cívky.

Odd ...

Já si myslela, že na základě příspěvků jsem viděl, že toto fórum je z velké části používá studentů, většinou studuje elektrotechniku.

Nejsou teachng o snubbers ve škole?Tak to chápu, komutační je rozhodující kus na ochranu nějakým způsobem.Jsou moje informace špatné?

Mimochodem, já nejsem mluvíš zpětnému rázu dioda, ale spíše Z sítě přes cívku, jak jsem to viděl.Přidáno po 8 minutách:nadýmavý napsal:

Myslím si, že problémem je, že existuje jen málo nebo žádné příspěvky na tyto sítě.Máte tři základní možnosti, z nichž některé mohou fungovat ve Vaší situaci.1.
Dioda, která usměrňuje přebytek energie na napájení.2.
Pevný upínací zařízení, jako jsou Zenerovy diody nebo varistor, který převádí přebytek elektřiny a tepla.3.
RC, které ve spojení s obvodem indukčnost, tvoří kriticky tlumený rezonanční obvod.
To se často používá na relé cívky.

Na transformátoru je situace jiná než relé cívka.Transformátor má konstantní AC a komutační RC síť spotřebovává energii.V tomto případě je varistor je tou nejlepší volbou.MOV je jméno běžně používané zařízení.

Eulerova rovnost napsal:

Co mě zajímá, je vysvětlení, jak funguje komutační.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back