Zdarma RTOS pro LPC2366

D

devendra_devgupta

Guest
Vážení přátelé jsem vývoji aplikací pomocí LPC2366. Dokončil jsem ovladač část a nyní jsem se rozhodl použít některé multitasking v mém programu. Může někdo navrhnout mi RTOS, který je zdarma (plně) a může být použit s Keil / kompilátor ARMCC. Viděl jsem Freertos ale nepodporuje LPC23XX v Keil / ARMCC kompilátor Prosím, pomozte mi Děkujeme předem Devendra

Moje znalosti v této oblasti je omezené. Ale já doporučuji vám jít do freertos.com

[Quote = devendra_devgupta] Vážení přátelé jsem vývoji aplikací pomocí LPC2366. Dokončil jsem ovladač část a nyní jsem se rozhodl použít některé multitasking v mém programu. Může někdo navrhnout mi RTOS, který je zdarma (plně) a může být použit s Keil / kompilátor ARMCC. Viděl jsem Freertos ale nepodporuje LPC23XX v Keil / ARMCC kompilátor Prosím, pomozte mi Děkujeme předem Devendra [/quote] Nemá sada nástrojů Keil již přišel s nějakou úkol-přepínač? Jsem zapomněl, jak se jmenuje, něco jako RTX? Bude to to, co potřebujete?

Ahoj devendra_devgupta, Ano, jak správně řekl SmartBomb1979, Keil přichází s vestavěným jádrem RTX. Získáte téměř všechny funkce dobrého plánovače v tomto. To lze snadno vejde do mnoha aplikací, které vyžadují přepínání úloh. Podpora pro tuto je také dobré z Keil. S pozdravem, VHN

Jste lidé mají opravdu mi pomohl budu se snažit tuto a bude ptát, jestli mám jakékoliv pochybnosti v tomto Děkuji

Nemůžu ani port, ani Freertos RTX pro lpc2366. Pokud má někdo úspěšně portován, je možné sdílet základní nastavení a tipy zde. Děkujeme vám.

FreeRTOS mohou být přeneseny na LPC2366. K dispozici je port již LPC23xx, ale práci s GCC. Myslím, poté, co se potýkají některé chyby kompilace, budete moci spustit s Keil. - Amr Ali

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back