Zdravotnické vestavěných systémů

M

mustang82

Guest
Ahoj, Může mi někdo prosím pomoci s aplikací vestavěných systémů v lékařské doméně. Jsem čerstvý absolvent a chtějí vidět ten druh práce, které se k této doméně. Pokud ne pak to, co je vaše rady a doporučení? Díky předem.

Zdravotnické zařízení, výrobci čelí tvrdé výzvy. Zatímco obchodní tlaky času, nákladů a kvality zesílit, právní prostředí se stává stále přísnější. K uspokojení poptávky po neúprosné "dělat více s méně", vývojáři rychlého přijetí UML model založený na řízený rozvoj (MDD) metodiky. Tento přístup jim umožňuje graficky model jejich požadavky a jejich aplikace, propojení dvou tak, aby požadavky řízeny nástroj jako Telelogic DOORS ® vysledovat na určité součásti designu a tím zajistit, že všechny požadavky jsou splněny. Aplikace modelu lze simulovat chytit vady včas a pak se kód a testovacích vektorů mohou být automaticky generovány pro zvýšení produktivity vývojářů. Telelogic úzce spolupracuje s výrobci zdravotnických zařízení, zná jejich specifické potřeby a nabízí produkty a služby, které se ukázaly hodnotu při řešení problémů s vloženými

Díky za info. Také jsem vypadala spíš na získání některé výhled na poli a jeho možnosti, jestli někdo má nějaké informace.

Souhlasím s JABEZ.S.DAVID, Telelogic je mocným nástrojem v mediacal aplikací, ale to je jen pro požadavky a jejich vazby na testovací případy.

Pokud jsem to pochopil vaši otázku, že jste-li žádat o případné použití vestavěných systémů v lékařské oblasti? Lékařské zpracování obrazu a dovolte mi stačí použít skutečné slovo DSP ve 2D nebo 3D. Jedná se o druh rozpoznávání a zpracování signálu věc. Říkám, že cuz zatímco pracuje jako student Siemens Medical (počítačová tomografie) je třeba hodně znalostí o DSP a zpracování obrazu v oblasti vestavěných devieces. Doufám, že jsem částečně odpověděl na vaši otázku.

Pokuste se najít Texas Instrument stránky .. může poskytnout určitou představu o u zdravotní vestavěný systém

Rádio scannery, atd. zajímavou oblastí, protože vývoj vyžadují SIL3, SIL4 produkty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back