Zdrojový kód dokumentace

• Thread starter marcioandreyoliveira
  • Start date
M

marcioandreyoliveira

Guest
Nazdar.

Používám Doxygen pro generování dokumentace, když jsem rozvíjet C / C nebo Java projektu.Bohužel, Doxygen nevytváří dokumenty pro zdrojového kódu shromáždění.

Vím, že tam je perl skript s názvem asm4doxy.pl, které vytváří falešný c zdroje umožňující vytvářet Doxygen dokumentace, ale to nefunguje dobře.

Od téhož autora z asm4doxy.pl má jiný skript s názvem asmdoc.pl.Není to tak dobré.

Jsem testování NaturalDocs a RoboDocs, ale nejsou tak dobré jako Doxygen.

Ví někdo jiný software, jako je Doxygen, že bych mohl použít k dokumentu mé projekty v assembleru?

Díky.

nazdar,

Mám potíže s používáním doxygen ve velmi základní úrovni.Pocínovat u pomoci mne s nějaký kód například i zdroj, který může generovat dokument můj konec?

mám instalovat žádný jiný software, než doxygen?Předem díky !!!!!!!!!!!

Nazdar.

Bylo by dobré (ale ne nutné), pokud jste měli graphviz nainstalován.Umožní Doxygen generovat grafy, které vypadá jako UML.Můžete si jej zde: http://www.graphviz.org/Download_windows.php.

Chcete-li použít Doxygen musíte mít konfigurační soubor.Tento soubor by měly být upraveny pro každý projekt (Je třeba změnit stejné parametry. Například projekt název a typ zdrojového kódu: C, C nebo Java).I use a configuration named Doxyfile (you can name it as you wish).

Tento soubor je v kořenovém adresáři projektu.

Používám této topologii:
Kód:project_dir /

|

-src /

| - Source1.java

| - Source2.java

| - ....

|

| - SourceN.java

|

-Doxyfile

nazdar,

Myslím, že dali nástroj pro generování konfiguračních souborů.Což je právo na vytvoření konfiguračního souboru nástroj nebo způsob, ur?Thanks !!!!!

Mluvíš DoxyWizard.

To má tři režimy: průvodce, odborné a zatížení.

Průvodce režim generuje téměř vše, co s výchozími hodnotami.Je to dobrý začátek, pokud si nejste použity k Doxygen.

Expertní režim vám dá mnohem větší kontrolu, protože můžete zadat mnoho různých směsí.

Tlačítko Načíst se načte existující konfigurační soubor a nechat si změnit některé parametry.Takže je to trochu jednodušší, než otevřete jej v textovém editoru.

Ano, je to velmi pěkný nástroj.Můžete si vybrat mezi mé Doxyfile přizpůsobit nebo vytvořit vlastní.Oba způsoby by měly pracovat.

Doporučuji vám vytvořit si vlastní konfigurační soubor.Je to snadné a velmi poučné.

S pozdravem.

nazdar,

Díky na konci své pracovní pro mě.

Díky moc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back