zesilovač 40kHz signál od 5V do 20V

V

vincentspm

Guest
já potřeba až k zesilovači 40kHz náměstí vlna 5Vpp signál 20Vpp .. někdo mi může pomoct? Snažím se 741 OP AMP, ale frekvence příliš vysoká převýšení práce.

jaký je výstup, který máš s použitím 741, protože pokud vím, 40kHz se ziskem 4 je snadné pro 741 pro doplnění ....

Pokud budete uvádět zdroj vstupu a výstupu, které mají být řízené, že by bylo ještě lepší ...

s použitím 741, trojúhelníkový výstup se, ptám se ppl řekli své nad přeběhu, protože vysoké frekvenci 40kHz, takže není možné ji rozšířit.

pak hledají vysokou rychlost operační zesilovač v některém z ic stránkách výrobce ...žádné vysoké rychlosti operační zesilovač stačí si musím ...

Th 741 nebude mít šířku pásma pro výstup slušné náměstí vlny na 40kHz - jak jste to zjistil.Objevil jsem totéž v letech školní projekt lety.Jsme přešli na teplejší operační zesilovač a projektu pracoval jako kouzlo.Jsem zapomněl, které jsme přešli na operační zesilovač, ale tam jsou četné, které jsou k dispozici pin kompatibilní s 741.

Děkuji vám za pomoc, jak poznat, jaký typ OP AMP může podporovat?Nemůžu najít vzorek obvod, udělejte u kterých vím, modelu, op amp používat a jak ji používat, pokud může mít vzorek pak lepší

http://www3.national.com/JS/searchDocument.do?textfield=high% 20speed% 20opamp

zkuste navštívit tuto stránku a vyberte požadovaný operační zesilovače s tím, že jde přes listech ...Pokud jste po obvodu, který používáte bychom mohli vědět, co váš požadavek ....protože nemáme znát zdroj svého vstupu a výstupu je to, co si budeš řídit ...

To byste se daleko lépe za použití otevřený kolektor buffer jako ten dole.Si můžete dát střídač před tímto jednoho držet signál stejné polarity.

http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/sn7406.pdf

I'm using PIC16F877A generovat impuls 40kHz, aby bylo poslat snímače pro měření vzdálenosti, výstup z PIC16F877A je 40kHz 5Vpp náměstí vlnu, tak i třeba zesilovač signálu se 20Vpp, aby fungoval v systému.
od webench, nevím, jak se požadavek pochází, se Vmin = 0 a Vmax = 5 pak signál frekvence 40 kHz a napájení /-12V, ale proč to řekl špatně hodnotu a převýšení stavět

a kolektor buffer jeví jako complecated, já nejsem tak pochopit, jak to funguje

Otevřený kolektor buffer je invertor s otevřeným kolektorem na výstupu.Připojit, řekněme 10K odpor z výstupu pin 20V a to je vše, co musíte udělat.Chcete-li si zachovat polaritu signálu stejně jako vstupní (nikoliv obráceně), místo invertor před otevřeným kolektorem jeden (invertující dvakrát).
Méně komplikovaný než op-amp.Ve skutečnosti, op zesilovač není správný způsob plnění úkolu se snažíte.

mít u posunuly úroveň vstupního signálu od 2.5V ....

Myslím se zeptat, zda se snažíte dostat-10V až 10V výstupu, jelikož váš operační zesilovač dodávky je jen /-12V ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back