zesilovač, který může zesilovat, co mluví

A

anuphr

Guest
Chci zesilovač, který může zesilovat, co mluvíme a dát ji přes reproduktor (8ohm) ..Mám zmanipulované až 1 pomocí LM386, ale to není v pořádku ..to jen mi dává spoustu hluku .... dávám vstup přes malý mic ..
Jsem velmi zmatený plzz udělat hepl mě muset předložit tento projekt na mé vysoké škole v dalších 2 dny ...
li u mít jakýkoliv okruh plzz dát ...
plzz pomáhají mi, bude to velmi užitečné.

Hluk je problém s hardware, a ne s čipy, které používáte.V podstatě pomocí LM386 nebo jakékoli obecné účely výstupu zesilovače fázi připojen k mikrofonu pre-zesilovač fázi by mělo fungovat dobře.Podívejte se na projektu v daném odkazu.Myslím, že thaz ten, který hledáte.Doufám, že to pomáhá.Nezapomeňte "mi pomohl" tlačítko.Na zdraví.
http://www.electronicsforu.com/efylinux/circuit/feb2003/Condenser% 20Mic% 20Audio% 20Amplifier.pdf
Naposledy upravil pranam77 Říjen 14, 2009 10:03; edited 1 krát v celkové

Děkujeme za to.mohu snadno dostat, že IC.Existuje nějaký okruh pomocí LM386, bc547 ... \
Bude velmi využití ..plzz.Mohu použít mic jako vstup, reproduktory 8ohm jako výstup ..
im using LM386 pro audio amplificatiion.but to nefunguje .. wat dělat Wat může být problém
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ano .. BEL1895 je populární audio zesilovač, který byl použit v rádiích.To bude k dispozici s jakoukoli složkou prodejci arround.
Daný obvod je perfektní a shud práce předpokladu, že použité komponenty jsou dobré.Osobně jsem použit LM386 v mnoha mých vzorů bez problémů.

může u mě jen post jakékoliv obvodu LM386 zesilovače ..plzz
okruhu je nedává žádný výstup ... ale není to dává hluk příliš ...Přidáno po 12 minutách:tento obvod jsem použil 386 nefunguje může u mi říct, waty mohou b důvody

udržet mikrofon stíněné, použijte stíněný kabel od mikrofonu na operační zesilovač.
hlezna

ya mikrofon je sheilded ....musí být připojen k-ve konce 1uf a země ...dráty ze mic je sheildedJe to okruh správný to bude fungovat ..............

Můžete zkusit toto schéma z manuálu, s úpravami Pin 2 použít jako vstup.Pokud tato doesnt práce, upload jasné Fotky strany součástek a trach straně vašeho montovaných baord.Silně pochybuji, něco ve vaší montáže nebo hardware část.Na zdraví

špatně jen zkontrolovat .. všechny obvodu spoje jsou správné ... Mohu použít polární kondenzátor místo nepolárních jeden ...

anuphr napsal:

Mohu použít polární kondenzátor místo nepolárních jeden ...

První LM386 zesilovacím obvodem, je ode mne.Funguje to perfektně.
Popište, jaké zvuky to dělá.Hum?
Použili jste dva-dráty elektretový mikrofon spojené se správnou polaritou s stíněný audio kabel?

Ach."A hodně hluku" je pravděpodobně akustické zpětné vazby vytí.Oddělené mikrofonu a reproduktoru mezi dva pokoje s dveře se zavřely.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back