Zesilovač pro expriment

P

poodina

Guest
Jsem v nouzi o pomoc při navrhování třídy A a třídy AB zesilovač pro frekvenční rozsah 100kHz-900Khz. Generován pomocí mikropočítače, úroveň posunul a zesílen, aby se čisté sinusové s původem na nulu. Mám omezení pomocí + /-24V nebo jednotlivé 24V. Hlavním požadavkem tohoto zesilovače je, že výstup jednoho musí být alespoň 48V vrcholu [96Vpp]. Tento jednotný bude dát měděné cívky jediné kolo. Měl jsem nápad použití transformátoru spojený výstup půdu pro třídu zesilovač do archívu požadovaný výkon. Bych vědět, jestli tento přístup je správný, nebo je nějaký jiný způsob, jak dosáhnout 48volt vrchol vlny, z jedné [třídy zesilovačů] nebo duální [zesilovač třídy AB] 24Volt dodávky. Nastavení zesilovač mám na mysli použití je v příloze. [Url = http://images.elektroda.net/4_1299048200.jpg]
4_1299048200_thumb.jpg
[/url] Pokud se jakýkoli jiný nápad nebo jakékoliv jiné obvodu by být ocenil.

na měděné cívky jediné kolo.
není opravdu dobrý nápad pro 100-900kHz rozmezí plus máte na zápas výkon a zatížení. Také nemusíte electrolitic kondenzátor v obvodu emitoru. Keramických nebo maylar jeden bude dělat svou práci. Měli byste mít na paměti, zisk , nebo zesilovač a amplitudě vstupního signálu. V současné době si popis chybí některé údaje.

Rozsah signálu od 100kHz-900Khz je zapotřebí najít vhodný kmitočet pro můj experiment. Přístroj je jediné otočení cívka, může být zvýšena v zatáčkách. Jeden musí být krmen k cívce, magmatické pole má být detekována pomocí sekundární cívka, která je celá experiment. Právě teď LC oscilátoru se používá, a vstupní signál do cívky [toto je L LC oscilátoru] vrcholy kolem 28 až 32 voltů. Musím zjistit, co se stane, když vrchol voltů je zvýšená. také různé frekvence. Proto toto nastavení je zesilovač ačkoli. Konstrukce zesilovače, není problém, Musím vědět, jestli zintenzivnit transformátor je používán v koncovém stupni bude mi špičkové napětí jsem hledal, s použitím třídy zesilovač s dodávku 24 V. a vstupní signál špičkový 12volt [8.5V rms]. Odpovídající impedance může být se ovládal. obr. je jen hrubý návrh nápad. Není skutečný obvod. Big jednootáčkový cívky představuje typ nákladu, který bude připojen k zesilovači.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back