zesilovacím obvodem s aktuálními zrcadly BJT

Z

zainmz

Guest
Ahoj, jsem připojený obrázek obvodu potřebuji pomoci řešit.Jedná se zesilovacím obvodem s aktuálními zrcadly BJT.Každá pomoc je ocenil!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

První tranzistor je neobjektivní špatně, tak to má základní napětí, které je příliš nízká a proto je přerušení dodávek s jeho kolektoru napětí na 4.5 V.

Zesilovače nefungují takhle.Musí být zaujatý správně.

Audioguru napsal:

První tranzistor je neobjektivní špatně, tak to má základní napětí, které je příliš nízká a proto je přerušení dodávek s jeho kolektoru napětí na 4.5 V.Zesilovače nefungují takhle.
Musí být zaujatý správně.

Citace:

První tranzistor je neobjektivní špatně, tak to má základnu napětí, které je příliš nízká

Obvod vypadá jinak dnes.Včera první tranzistor a jeho ovlivnění nepoužíval-4.5V napájení.Nevím, proč to má sběratel odpor, protože stávající zrcadlo může být jeho sběratel zatížení.

Výstupní tranzistory mají pouze jednu diodu, takže se budou vyrábět crossover zkreslení, jestliže zázrak chyb řidiče tranzistor správně.

Jen jsem nový student na projektování nízká hlučnost zesilovač .. mohl byste mi prosím pomoci, jak si vybrat nejlepší polovodičů v navrhování 868MHz nízký šum zesilovače ... a krok na urče to ... díky

Nikdy jsem nedělal zesilovač pro mikrovlnné trouby.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back