ZigBee nebo CC2500??

• Thread starter Jigar 4 Electronics
  • Start date
J

Jigar 4 Electronics

Guest
Ahoj přátelé, Můj požadavek je bezdrátový kanál (pro přenos dat), téměř 800 m rozsahu. v zorném poli. Mám dvě možnosti: první je XBee - Pro: 2. je CC2500 (Model 3403): V této variantě Mám dvě zcela odlišné zdroje si tento produkt koupit 1) Z (Sunrom Technologies) Rs. 1850 / - 2) Od Vega Robokit (bez antény): Rs. 800 / -: Takže já jsem zaměnit, co tam je, který dělá rozdíl Rs.1050 / - pro stejný produkt. Po zobrazení informace zadané CC2500 z sunrom technologií ( http://www.sunrom.com/files/3403-datasheet.pdf ) jsem přišel na to, že oni poskytují anténu. Takže moje Que. je mimo výše 3 možnosti, co bych měl use.Which je lepší použít pro mě?? Prosím, pomozte. Mohu si koupit CC2500 bez antény (v Rs.800 / -) pro rozsah 800m (minimum). Prosím řídit s ohledem na všechny aspekty, myslím, pokud jde o použití modulu s ARM7. Díky za váš čas.

Kupte si CC2500 z Vegy pro Rs. 800. Anténu a pigtail nebude stát více než Rs. 200 (pro 5 dBi 2,4 GHz Rubber Duck anténa) + R. 100 (kabelové svazky (SMA (F) UFL / IPEX)), který je nutný pro připojení od antény k modulu. Můžete mi poslat PM na to a můžeme podpořit vás na vašich požadavcích antény. (Lambdoid bezdrátové komunikace, Bangalore).

Používám XBee PRO a popisovat jeden konkrétní věc: XBee PRO (868 MHz), čip umožňuje pouze 10% času průměru za přenos. To hodnotí svou vlastní vysílací čas v průběhu asi 20 minut období, a pokud v tomto období celkem přenosu větší než 10%, jen držet hubu a to je vše. Je třeba restartovat počítač. Výkon je až +25 dBm, ale tento účinek se objeví 0 dBm také. Pracuji v cestě, jako je požadavek (který je kratší) - a odpověď (což je delší). A pokud to cyklická výměna je často dost, odpovědi jednotka vždy vypne až asi za 20 minut. Nevím, jak je to s 2,4 GHz modulů XBee, může být stejný? Může být ne? Pokud je tento režim nevyhovuje vašim požadavkům věnovat větší pozornost CC2500

XBee PRO (868 MHz), čip umožňuje pouze 10% času průměru pro přenos. To hodnotí svou vlastní vysílací čas v průběhu asi 20 minut období, a je-li v tomto období celkem přenosu vyšší než 10%, to prostě drž hubu a to je vše. Je potřeba provést restart.
Díky za sdílení zkušeností Mityan, ale já jsem nedostal výše uvedený řádek. Můžete mi prosím vypracovat to, prosím?

Zařízení s modulem XBee obdrží žádost přes bezdrátový kanál. Pak přenáší odpověď. Přenos určitých bajtů dat vyžaduje čas T, ms. K dispozici je nepřetržitá volební - N krát v 20 minutách. Pokud N * T přesáhne 2 min. (10%), zařízení se zastaví jen záznamník přes bezdrátový kanál. Chcete-li obnovit přenos bychom měli nastavit úroveň na jeho RST pin nebo poslat AT příkaz. Právě jsme spuštění napájení. Čím vyšší je míra hlasování rychleji to bude držet hubu. A to není ve spojení s TX výkonu, topení na něco jiného.

Myslím, že můžete použít CC2500 s [color = "# FF0000"] 9dBi [/COLOR] 2.4GHz Rubber Duck antény [COLOR = "# FF0000"] na obou stranách [/color] z vysílačů pro dobré komunikační výsledku. Nebo si můžete vytvořit svůj onw anténu, jak je tenhle. http://www.digdice.com/24ghz-yagi-antenna-for-wifi-using-single-sided-pcb-board/~~V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back