zisk booster okruhu ve složeném cascode operační zesilovač

L

ljy4468

Guest
Ahoj všichni? Mám dotaz ohledně získání booster Navrhl jsem složil cascode operační zesilovač se zesílením zesilovače Ale já vím, kolik přesně proud v obvodu zesilovače (jsem navrhl hlavní operační zesilovač a přeočkování mají stejný proud) Jaký je vztah současné zesilovače? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] No já jsem další otázku, získají posilovací obvod jednoty získat frekvence vliv na celkovou bloku (složený cascode se ziskem booster) jednota získat frekvence? ? Děkuji za přečtení mého textu

booster, musí být rychlejší než hlavní AMP. (Tj. je to fu by měla být větší než fu hlavní AMP) způsobují u nechci přidat další pole v hlavním ur amp.

Dobrý den. Obvykle považujeme za nižší proud pro zisk, booster. To proto, že jsme vždy chtěli mít nižší spotřebu energie. Na druhou stranu, zisk, zisk zesilovače je obvykle větší pro menší proud. Jak víte, zisk, posilovač cesta představuje nulu (protože máme dvě cesty, pomalý a rychlá cesta -> Razavi Kniha) Tato nulu může snížit frekvenční charakteristika celého zesilovače. Tak jsme se obvykle používají jiný kondenzátor pro kompenzaci tohoto efektu (místo comp uzávěr na výstupu uzlu zisk-Booster -..> K. Bult papíru o zvýšení zisku systému). S pozdravem, EZT

Ahoj EZT, Myslíte si, K. Bult je papír, který je zveřejněn v roce 1991? Pokud můžete, prosím, nahrajte ji sem, protože vím, že spousta lidí, kteří hledají. S pozdravem

Ahoj našel jsem k. Zabudovaný na papír IEEE prozkoumat, ale není nic, co publikoval v roce 1991. Nicméně myslím, že je číslo 6 "rychlé usazení CMOS ......." Co si o tom myslíte? A ten papír říká, že zisk zesilovače fázi nemusí být rychlý, která je opakem nápad BTREND je. ????? Zmatený .. Dobrý den ~

, že dokument je zveřejněn v roce 1990, jméno: rychlé vyřízení CMOS operační zesilovač pro obvody SC s 90-db dc gain.and v tomto dokumentu, jsou vztahy mezi AMP gainboost a zesilovač je popsáno v detials.which je velmi klasické papírové i read.maybe najdete ji Google. [Quote = ljy4468] Ahoj našel jsem k. Zabudovaný na papír IEEE prozkoumat, ale není nic, co publikoval v roce 1991. Nicméně myslím, že je číslo 6 "rychlé usazení CMOS ......." Co si o tom myslíte? A ten papír říká, že zisk zesilovače fázi nemusí být rychlý, která je opakem nápad BTREND je. ????? Zmatený .. Dobrý den ~ [/quote]

Ahoj ljy4468. Zde je Klaas Bult papír o zisku, posílení. S pozdravem, EZT

Ve skutečnosti, originální papír není od IEEE, ale z časopisu s názvem něco jako "Analogové zpracování signálu s VLSI" (Nemohu si vzpomenout přesně), Vydavatelství Kluwer Online v roce 1990.

Ahoj kluci! Zeptal jsem se tento článek týkající se posílení zisku pro zlepšení doby ustálení publikace jméno Váš hledáte je tady:. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=125291&highlight = jsem psal opět "Klaas Bult CMOS zisk zvyšující Technika" 1991 pp.119-135 analogový Integrared obvody a zpracování signálů Pokud někdo může nahrát, děkuji

užijte si to. [Quote = MLR67] Ahoj kluci! Zeptal jsem se tento článek týkající se posílení zisku pro zlepšení doby ustálení publikace jméno Váš hledáte je tady:. H ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=125291&highlight = napsal jsem to znovu "Klaas Zabudovaný CMOS zisk zvyšující Technika "1991 pp.119-135 analogový Integrared obvody a zpracování signálů Pokud někdo může nahrát, díky [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back