zisk zvýšily OTA skládaných cascode operační zesilovač

E

ella1923

Guest
Ahoj všichni! Jsem navrhování zisk posílil cascode složený operační zesilovač a já udělal s mým hlavním zesilovačem 40 dB a 300MHz. Právě teď, já dělám zisk posílil OTA. papír, který jsem si přečetl říká, že vstup a výstup na zisk posílil operační zesilovač je třeba nastavit, označeny červeně na obrázku.
82_1253523659.jpg
to, co jsem udělal v mém zisk posílil ota design byl, vin +, vin-se rovná VdS z (M3, M4) a VDS z (M9 , M10), vout +, vout-z PMOS složené operační zesilovač je rovna vin + / vin-plus vt (M5, M6) plus VDS (M5, M6), zatímco pro NMOS složené operační zesilovač je rovna vin + / vin-plus plus vt (M7 , M8) plus VDS (M5, M6) Je to správně? Protože když jsem se snažil připojit zisk posílil zesilovač na hlavní zesilovač, některé tranzistory byly lineární a cutoff. Mimochodem, mám nastavit Vref1 a Vref2 téměř rovná výstupu zisk posílil operační zesilovač, který je rovněž brána napětí M5, M6, M7 a M8. Pokud máte nějakou představu o tom, co se děje s návrhem, prosím, Pouč mě. Můj cíl je design> 85dB zisk a> 250MHz UGB. Děkujeme vám velmi hodně. jde, Ella

Ahoj Myslím, že můj návrh je v pořádku .. nyní stále pracujeme na zaujatost okruhu. jde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back