Zkontrolujte, zda mé řešení jednoduché nerovnosti

T

tomcenjerrym

Guest
Má někdo může vyřešit následující rovnici x ^ 2 - x <0 Tady je řešení dolu: x ^ 2 - x <0 x (x - 1) <0 x <0, x <1, prosím předem

Můj drahý příteli! Váš problém se mi zdá poměrně jednoduchý, přesto jste udělali chybu (možná, občas). Nicméně, způsob řešení je vhodné, a to zahrnuje použití interval metoda : x ^ 2 - x <0 x (x-1) 0 x

[Quote = Dmitrij] Milý příteli! Váš problém se mi zdá poměrně jednoduchý, přesto jste udělali chybu (možná, občas). Nicméně, způsob řešení je vhodné, a to zahrnuje použití interval metoda : x ^ 2 - x <0 x (x-1) 0 x 0 ---> I dont souhlasí s tímto soln x

Prosím, podívejte se do mé řešení, opět velmi pozorně, zjistíte, že jsem naprosto správně. Intervaly metoda, která byla použita pro získání řešení je velmi dobře známá a vede správným způsobem řešení nerovnosti! Mé řešení je naprosto správné!! S espect, Dmitrij

[Quote = Dmitrij] Prosím, podívejte se do mé řešení, opět velmi pozorně, zjistíte, že jsem naprosto správně. Intervaly metoda, která byla použita pro získání řešení je velmi dobře známá a vede správným způsobem řešení nerovnosti! Mé řešení je naprosto správné!! S espect, Dmitrij [/quote] Souhlasím s Vámi vaše řešení je naprosto správná 0 <x <1

0 <x <1 je správné řešení předpokládá x =- 1, takže x (x-1) =- 1 (-2) = 2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back