Zkrat mikropáskových linky v Ansoft Designer

M

maverick09

Guest
Ahoj, já jsem se snaží simulovat strukturu jednoduchého mikropáskového vedení na umělé země ve Designer Ansoft .... Snažím se na krátké kovové (proužek) na zem ?...... jak to mám udělat? ..... Myslím, že mám možnost cross-vrstvě a přes ?...., ale nevím, jak mám vlastně kreslit ... Může mi někdo může poskytnout s příkladem ?.... Děkuji ...

Dobrý den, maverick09 můžete použít k připojení přes mikropáskové vedení a umělé země, upravit vlastnosti pomocí, zvolte možnost Spustit vrstvy a nakonec vrstva, pak jsou vzájemně propojeny. Nevím, zda moje odpověď je vhodný pro vás problem.Just dát radu.

Ahoj pllen, thnaks za Vaši odpověď. No já se snažím používat, ale přes nebyla jsem si jistá, jak ji definovat? ... Jako já chci vědět příklad ..... jak své definované .... nemohu vlastně nakreslit .. .. bohužel ..... Díky ..... [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 4 hodinách 9 minut: [/color] [/size] Ví někdo, Abou počet stran za 2,5 D Via definici Designer Ansoft?.

Ahoj, maverick09 Když vložíte planarEM design, můžete použít tento způsob, jak přidat 2.5D pomocí. Mimochodem: Nabídka Remíza / Via. Nevím, proč není možné vyvodit, že ve skutečnosti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back