C
confi999
Guest
Moje práce je o implicitní FDTD metoda, která umožňuje časového kroku (delta_t) CFL nad limit.Implicitní metody vyžadují jedno řešení velkých řídkých matic.Pokud delta_t se zvýšil řešení této řídké matice stává pomalejší (pomalé konvergence).Vidím, když jsem do této simulace s implicitním režimu.Ale můj dotaz je asi matematické vysvětlení, co se stane, když se zvýší delta_t.Jak vlastnosti matice změní se změnou delta_t což nakonec vedlo ke špatné konvergence.Které vlastnosti z řídkých matic mohu skutečně potřeba, aby prozkoumala.Myslím, že s nárůstem delta_t matice vlastností změny - jak se dodržují toto a toto se týká konvergence.
Může mi někdo prosím poradit v této oblasti.Jakékoliv rady na několik jednoduchých literatura / knihy, kde mohu dostat dobré porozumění na to by bylo velmi ocenila.Pokud to není vhodné fórum pro toto můžete mi prosím odkázat na nějaké další vhodné fórum, kde mohou získat rady o matematických problémů jako je tato.Mockrát děkuji.
Může mi někdo prosím poradit v této oblasti.Jakékoliv rady na několik jednoduchých literatura / knihy, kde mohu dostat dobré porozumění na to by bylo velmi ocenila.Pokud to není vhodné fórum pro toto můžete mi prosím odkázat na nějaké další vhodné fórum, kde mohou získat rady o matematických problémů jako je tato.Mockrát děkuji.