změna houpačka

H

husseinadel

Guest
Dobrý den, chci změnit houpání signál 0 -> 1,8 - 0 -> 3,3, jsem se pokusil pomocí NMOS tranzistor jako spínač umístění signálu na jeho zdroj, 1,8 zaujatost na jeho branku a 3,3 dodávky kanalizace přes odpor,, přičemž výstup z kanalizace, to funguje dobře, ale když jsem se sníží frekvence, to nefungovalo dobře,,, na vědomí, že jsem pracovat v 1 Gbps, může, někdo navrhnout mi způsob, jak změnit houpačka nebo mi nevýhody, co jsem uvedl výše .... díky

Zdá se, že problém pro ur obvodu. když zdrojem napětí je 0, je NMOS zapnutí je proud přes odpor a NMOS tranzistoru, výstupní napětí je závislá na poměru odporu. takže odpor by měl být velký. Není snadné pracovat na vysoké frekvenci

[Quote = pfd001] Zdá se, že problém pro ur obvodu. když zdrojem napětí je 0, je NMOS zapnutí je proud přes odpor a NMOS tranzistoru, výstupní napětí je závislá na poměru odporu. takže odpor by měl být velký. Není snadné pracovat na vysoké frekvenci [/quote] jsem se starala,, jsem odpor hodnotu cca. dostatečně velké, aby většinu drop, takže Vout (nízká), cca. rovné 0,3 a souhlasím, že na mou žádost,,, NMOS tranzistoru zadejte toto může být omezení rychlosti, ale jak jsem řekl, ITT, pracuje se mnou 2Gbps, a jeho výkon snižuje, pokud sníží frekvenci až 1 Gbps díky

při vysokých frekv. parazitické čepice začínají být dominantní, a proto odpovídá snížení odporu, pokud chcete, aby se u rychlosti OK, může být u Furthur zvýšení odolnosti, aby čepice dominantní brzy, protože řazení Zdá se, že při vysokých frekv. pouze.

Assalamo alaykom:) Myslím, že to lze udělat pomocí vyrovnávací paměti se skládá ze dvou kaskáda vysokorychlostní měniče (ale to záleží na povolené oblasti, které máte k dispozici ve vás rozvržení omezení) ... Když by to buffer, vaším cílem je získat ostré characterestics být dostatečně rychlý .. A všimněte si, že se bude chovat, jako by váš vstup do měniče Nosy (tj. má slabé něčí) správným výběrem hluku margines, budete řešit .. Doufám, že pomůže. Salaam:) Ahmad,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back