Změna hrubé analýzy

D

dhaval4987

Guest
Ahoj všichni Pokud chci otestovat chování obvodu v různých koutech, jen hrubý rozbor, a ne Monte Carlo, co a jak bych měl měnit parametry? Chápu, že SS znamená, NMOS a PMOS jak pomalu a FF znamená jak rychle ... Existuje však korelace mezi částkou změny V. jedné s V. z ostatních? Chci říct, jestli jsem se zvýší Vthn, pak jaké výši mám zvýšit Vthp na SS? Jak se o SF, FS a FF naopak? Také, když se snažím změnit 2 nebo více parametrů najednou, jak to vím, kde můj přístroj spadá do oblouku? (Příklad měnící V. pro oba NMOS a PMOS, a pak se mění VDD a teploty, jak se určuje rohu operace, například je to rychlejší než FS nebo pomalejší než SF nebo rychlejší než SF a jako moudrý!?)

Nebo Dovolte mi zopakovat otázku. Z teploty a VDD a V., který vládne? - To by mi pomohl rozhodnout o zařízení prostoru a pak na základě dominance, mohu hrubé analýzy v každém jednotlivém případě.

Ještě jednu otázku: Já jsem 3 analýze, v níž první případ, všechny podmínky byly typické, typické VDD, Temp, V. a Leff. V druhé, jsem si Temp 125c, VDD poklesl o 10%, V. zvýšil o 10% a Leff beze změny. a ve třetí jeden, jsem si Temp 125c, VDD poklesl o 10%, V. zvýšil o 10% a Leff se zvýšil o 10%. Technicky vzato, když nárůst Leff, pak okruh výkon zpomalí ještě víc. Ale překvapivě jsem zjistil, druhý případ pomalejší než třetí jeden. Cant proč?! Může mi někdo říct?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back