Změna MAC adresy na průmyslové PC bez ventilátoru

K

knpc

Guest
Dobrý den, mám bez ventilátoru průmyslových PC, na kterém bych chtěl změnit MAC adresu síťové karty používat DOS. Už jste řešení změnit adresu. I aby bylo jasné, že karta se používá v DOSu Děkuji. Knpc

Omlouváme se za přerušení ... jaký účel změny MAC adresy? Je to o IP?

Já nechápu, proč je třeba změnit MAC používat DOS. Tyto dvě nejsou ve spojení. Jediným důvodem pro změnu MAC je klon nebo hack něco. MAC je prostě unikátní HW ID použít port Ethernet. Pokud chcete spustit počítač do DOS a pomocí protokolu TCP / IP. Pak potřebujete ovladač NDIS, NWLink a paket řidiče pokud si dobře pamatuji. Potom je třeba aplikaci pro použití s. Podívejte se na: http://users.telenet.be/mydotcom/library/network/dostcpip.htm Pokud chcete webový prohlížeč DOS pak se podívejte na: http://freshmeat.net / projekty / arachnebrowser / S pozdravem Ian

Ahoj, já jsem software je v DOSu a používat pouze MAC Adresse číslo, ne TCPIP. Pokud základní deska s integrovanou síťovou kartou selže, chci dát další desku s jinou síťovou kartu a MAC adresu první desky. Tak to by mělo přepsat MAC adresu v disku nového síťové karty stejné značky. Děkujeme, že se

Tak to je případ stěhování identity. (Klonování). Zde musíte poskytnout mnohem více informací. Hardware máte, model, Číslo produktu, odkazy na spec. Můžete obvykle změnit MAC, ale to není vždy snadné a získávaly často nutné hacking MAC PHY EEPROM. Musíte nejprve najít ovladač Ethernet je uaually EEPROM vedle ní. Něco jako 93Cxx. Někdy nástroje jsou k dispozici na dodavatele ovladače, které vám umožní přeprogramovat EEPROM. Oherwise musíte připojit přímo k němu, což může být nutné odstranit a použít EEPROM Reader / progammer. Potom je třeba zjistit MAC v paměti EEPROM a změnit to. Velkým problémem je zde čip může mít také CRC chránit againist korupci nebo změnu. Pokud bych to, budete muset znovu CRC. To může trvat několik zpracování. S pozdravem Ian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back