změna sítotisk linewidth v ProTel DXP

B

bongo4010

Guest
Jak mohu vypadat, jaké jsou skutečné linewidth mé sítotisk tisk je a jak je mohu globálně změnit linewidth, pokud továrna PCB definuje minimální linewidth? Nenašel jsem nic o tom v nápovědě ProTel DXP.

Dvojitým kliknutím na řádek v PCB Do pole objeví, klikněte na hodnotu právo na šířku a pouze zadat novou hodnotu. To nevypadá jako vstupní pole, ale můžete změnit hodnotu. Pro globální, klikněte pravým tlačítkem myši na objekt, použijte Najít podobné objekty, aby Layer Horní překrytí = stejný a klepněte na tlačítko Použít, objekty jsou nyní vybrány, klepněte na tlačítko OK a budete vidět buď hodnotu v řádku nebo Šířka v případě, že linky jsou různé velikosti , klikněte na tento a zadejte hodnotu, kterou chcete změnit všechny tloušťky čar k stisknutím klávesy Tab Použít změny. Globální úpravy v DXP je absolutně nejhorší, jaké jsem kdy viděl za celou svou kariéru. : F

se nezdařilo! děkuji za tip. Bohužel se mi nepodařilo, aby tak učinily. dvojitým kliknutím na komponentu na desce se otevře okno, které mi umožňuje zadat šířku a výška. mění šířka -> linewidth na označení změny měnící se výška -> výška znaků v označení změn, ale našel jsem žádný způsob, jak změnit také linewidth symbolu tisku v DPS. tj. změna hodnoty šířky odporu, pouze změny linewith na označení "R3", ale ne odporu symbol, je to také vytištěny na desce. se najít podobné předměty, se mi podařilo získat pouze sítotisk zobrazené vrstvy, ale nebyl schopný dělat žádné změny vybrané součásti. Co si myslíte, že dělám špatně? Díky! bongo4010 BTW: Používám DXP 2004

Sítotisk obrys, který se zobrazí na stopě je součástí knihovny komponent. Existují pouze dva způsoby, jak změnit šířku čáry, která je součástí knihovny komponent. První metoda je velice riskantní - můžete použít "Najít podobné objekty" a odemknout všechny podobné stopy primitiv. Pak můžete "Najít podobné předměty" znovu na sítotisk line a změnit šířku ve "inspektor" panel. Tato metoda je riskantní, protože byste mohli nechtěně změnit další vlastnosti stopy na palubě. Druhý způsob je méně riskantní. Přejít na zdroje knihovny a upravovat součásti sítotisk na vaše přání. Pak aktualizujte PCB z změnil knihovny komponent.

Myslím, že house_cat DXP podporuje skriptování pro výběr objektů také? Nejste si jisti výběru stromu / pořádek, ale pokud se rozšíří do všech částí bez primitiv pak používá výraz / dotaz Layer = topoverlay a šířka čáry <xxx s sxxx velikosti podle jeho FAB, která by měla být OK jako poslední krok . Pouze nebezpečné je, že aktualizace z knihovny se pokazit znovu. Nebo by to v Camtastic, protože vše je v podstatě zdarma primitiv na úrovni Gerber. Vím, že mohu dělat to v CAM350, takže očekávám, že Cmatastic můžete udělat také. Jako poslední možnost, může to skvělý na nářadí fázi sebe, své jen několik kliknutí opravit po importu Gerber. : F

myslím DXP podporuje skripty pro výběr objektů také?
Máte pravdu, Frosty, ale skutečnost, že nerozumí strukturu složek mě vede k přesvědčení, že scénář k dosažení změny je zřejmě nad jeho současnou úroveň schopnosti se softwarem. Dal jsem dva nejpřímější způsob, jak dělat, co chce dělat. Nebezpečí práce s odemčené součástí primitivy pro nezkušeného provozovatele je snadnost, s níž se můžete nechtěně přesunout nebo změnit jiné věci než zamýšlený cíl.

Dobrý den, pokud chcete změnit rozměry řádků můžete udělat stiskem prostě klíč TAB, zatímco ona sleduje čáry.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back