Znáte tento problém?

S

Saito

Guest
Víte, tento problém?Odpovědět na mě příčiny a řešení.

Obr. 1: Video Server SDI Source

Fig2: další video server SDI Source

Scene1 top je černá.

Proč je stejná scéna liší?Co je příčina a řešení?

Odpovězte, prosím, na mě těšit.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Vypadá to, že kodek problém.Nejsem si jistý, ale jsem zažil stejné problémy s různými tipes kodeků.Zkusit to ...
D.

Pokud to byl standard video zdroj pro TV bych říct, že nebyl problém, ale vyrovnání svislého nastavení.
Začátek standard signálu je delibrately (zpravidla první 3 řádky), prázdné spolu s dolní částí signálu (ve spodní části obrazovky), tyto jsou součástí synchronizace signálů.

Protože se jedná o monitor (Hádám) by to mohlo být totéž.
Jeden příklad mohu dát (by mohl pomoci), je pohled na ovládací prvky na monitoru, pokud je váš monitor, je daleko doleva / doprava nebo nahoru / dolů, ztrácíte části obrazovky.Někdy je to způsobeno nastavení zobrazení (800x600) a vaše monitory schopnost zvládnout to.

Ve vašem případě však, myslím, že v horní části Pokud je obrazovka sync info a měla by být vyčištěný.protože je černý, vystřihování obvod funguje.některé monitory to rozpozná jako sync signálu a začíná dnem, kdy video info začne, by jiní nevidí to je synchronizace signálů a myslím, že je video a zobrazit jej.

Doufám, že to pomáhá vysvětlit některé, co se děje, vím, že další členové budou pomáhat také.
wa

Pokud jsem undurstand je to stejný soubor, ale hraje se na různých video serverů.Pokud tomu tak je, podívej se to jako kodek setings problém.Myslím, že proto, že poměr stran je jiný (je-li plná obrazu).Kdyby to bylo sync problém, musí být obraz jen zaujatý od správné polohy, tj. některé části musí chybět.To není tento případ, na obrázku nahoře

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back