značky a typy, co je dobré? VSWR pro frekvenční GHz?

A

aki.aki

Guest
Ahoj Potřebuju VSWR & wattmetru pro frekvenční GHz. kolem 1 až 3 GHz. značek a typů, co je dobré? (Které existují v indonéském trhu) kvůli on-line transakcí v zahraničí, je velmi obtížné, jsem ještě nezažil díky před

také není z Indonésie, I dont vědět, co budete mít k dispozici tam;), že bylo řečeno, možná můžete najít dodavatele, který tam může objednat Daiwa CN-801G metr pro Vás Daiwa kříž jehly Wattmetr Frekvence: 900-1300MHz rozsah výkonu Forward: 2/20W Tolerance: + / - 10% (v plném rozsahu) SWR detekce Citlivost: 0,2 W min vstupní / výstupní impedance: 50 Ohm Vstupní / Výstupní konektory: N-Type Rozměry a hmotnost: 6.25in x 4.3in x 4.8in / 2 libry. 3ozs. velmi pěkný kousek zařízení, které pracují velmi dobře s dobrou přesností, jsem použil přítele v mé chatě tady na 1296MHz. V příštích pár den Im očekává příjezd na mé vlastní Daiwa CN-801SII metr Daiwa kříže jehly Wattmetr Frekvence: 900-2500MHz Power Range Forward: 2mW/2/20W Tolerance: + / - 10% (v plném rozsahu) SWR detekce Citlivost: 0,5 W min vstupní / výstupní impedance: 50 Ohm Vstupní / Výstupní konektory: N-Type Rozměry a hmotnost: 6.25in x 4.3in x 4.8in / 2 libry. 3ozs. To se bude týkat jak moje 1296 a 2400MHz amatérských rozhlasových orchestrů na zdraví Dave

Kdysi dávno, tam byl nazýván jako značka BIRD .. Bylo to docela dobrý výkon a SWR metr ..

Kdysi dávno, tam byl nazýván jako značka BIRD .. Bylo to docela dobrý výkon a SWR metr ..
ááá trusty ol 'Bird 43 .... Dang stále můžete platit vysoké ceny za jeden z nich s několika dobrými slimáci vím, že je slimák, který půjde na 1000MHz ... jeho ok na 1300MHz ... nikdy neviděl vyšší jmenovité frekvence slimák Dave

díky všem ... Jsem viz recenze Daiwa CN-801SII a jeho velmi dobré perpormance .... ale v indonéském trhu, tento nástroj obtížné koupit. ve většině trhu indonéské VSWR na 144MHz, jsem pomocí VSWR GHz pro, aby anténa wifi,, promiň, pokud jsem mluvit anglicky, je špatné. můj jazyk je indonéština. díky všem ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back