zpět radiaiton snížení

L

lkminz

Guest
Ahoj,
Dělám projekt kde jsem potřebu snížit zpět záření antény.
Cílem je dosáhnout F / B až 40 dB.

Chci vědět, co se faktor podílí na zadní záření ..
povrchové vlny difrakce je jeden a tam jsou techniky, jako je PBG potlačit, ale přesto získal F / B, není lepší než 25 dB.

Přišel jsem vědět, že ostatní faktory by mohly být prostor vlna difrakce ..vůbec představu, jak potlačit tento pro lepší F / B?

a prosím, řekněte mi, jestli existuje více přispěvatel, že se musím postarat o lepší F / B poměr.Chtěl bych vědět, příčiny a přispěvatele zpět záření.
a pokud je to možné techniky pro snížení svého příspěvkus ohledem
lkminz

Nemyslím si, že budete mít smysluplné odpovědi, aniž by odkazoval na konkrétní typ antény.

Podle mého názoru obecně, základní antény nemají značné F / B poměr.Antény s vysokým směrovost jsou navrženy tak, kombinováním anténou prvky.Takže "zpět záření" je v podstatě diskuse o nedokonalost tohoto procesu navrhování.

pokud anténa typu je třeba ....pak bych chtěl upřesnit, že anténa typu hledám na design s F / B poměr menší než 40 arů mikropáskové anténa nebo vytištěné dipólu antény.

používat jakékoliv techniky nebo rozumět funkci jakékoliv techniky nejprve bych chtěla pochopit příčinu zpět záření ..
jak je uvedeno v předchozích post ...povrchových vln a volné místo vlny jsou jedním z přispěvatelem v zadní záření ..z tohoto vlákna bych vědět více takových přispěvatelem a technika potlačovat

Dobrý den lkminz!

Myslím si, že back-záření, je něco, co byste mohli pozorovat, když, například, tam je bez kovu a reflexní plech.
Pokud Monopole má být aplikován na nekonečnou umělé země-Co by měl F / B poměr?
a co to je poměr v porovnání s dvojpólu?(Bez reflexní mřížce).
Zkuste se dostat vyšší zepředu dozadu poměr pomocí a zkoumá tuto záležitost v jakémkoliv typu antény (rezonance, děravého, cestování vln antény, a pod.).

IH

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back